Janza Kata 14 kilót fogyott saját módszerével

paradicsom fogyás Janza Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata úgy érezte, felszaladt rá némi felesleg, ezért sajátos módszerű diétájához fordult. Így sikerült 6 hét alatt 14 kilótól megszabadulnia!

Janza Kata kemény diétával 14 kilótól szabadult meg az utóbbi néhány hét alatt. Saját bevallása szerint szinte semmit nem evett, sajátos diétát alkalmaz. „Én ilyen paradicsomlé-kúrával fogytam. Egy előadás alatt megiszom, mondjuk 3 liter paradicsomlevet" – mondta a színésznő a Reggeliben. Bevallása szerint nála nem okozott panaszt a sok paradicsom, és mindig jollakottnak érzi magát tőle.

Janza Kata 14 kilót fogyott Forrás: Instagram/Janza Kata

Kata elárulta, akkor alkalmazza ezt a módszert, ha gyorsan szeretne lefogyni. Ezúttal Kata 4-6 hétig csak paradicsomot fogyasztott, ugyan olykor a levest egy kis tésztával feldúsította. „Megkerestem azt az egy dolgot, amit mindig meg tudok enni, mert mindig szeretem" – mondta Kata, aki a fogynivágyó kollégáinak is ezt ajánlott a színházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.