Tóth Gabi apró rövidnadrágban mutatta meg alakját: fotó

Tóth Gabi fogyás rövidnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi csaknem 10 kilótól szabadult meg, és most megmutatta, hogyan néz ki a fogyás után: rövid sortban fotózták. 

Tóth Gabi sosem volt elhízva, de saját bevallása szerint volt rajta 8-9 kiló felesleg, amivel több mint 3 éve küzdött. Most sikerült leadnia, az eredményt pedig falatnyi sortban mutatta meg követőinek.

"Rendet tettem magamban, körülöttem, megismerkedtem a lelkemmel. Mostanra sikerült visszanyernem a régi súlyomat és tudom, hogy ezt a lelki síkon történt változásaimnak, tehát magamnak és a tapasztalásaimnak köszönhetem. Sikerült elfogadnom, megszeretnem magam és emiatt a szerelem is rám talált és a munkámban is a helyemre kerültem" - írta a többi között fogyásáról Tóth Gabi.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Súlyos szívbetegséggel született, ma fitneszmodellként versenyez Samantha Gallierhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-samantha-gallier-sulyos-szivbetegseggel-szuletett-ma-fitneszmodellkent-versenyez.htmlSamantha Gallier gyermekkora egyáltalán nem volt felhőtlen. Több időt töltött kórházban, mint játszótéren. Komoly betegséggel született, ami miatt több műtéten is át kellett esnie. Kétszer a klinikai halál állapotába került, de ekkor is élni akarása győzött. A most 27 éves Samantha ma már teljesen egészséges, sőt fitneszmodellként versenyez. Ez Zsír!Origo12 nappal szülés után csipkés fehérneműbe bújt Hilaria Baldwin: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-12-nappal-szules-utan-csipkes-fehernemube-bujt-hilaria-baldwin-foto.htmlHilaria Baldwin szülés után 12 nappal csipkés fehérneműt húzott és megmutatta követőinek csaknem teljesen lapos hasát. Ez Zsír!--Így csinálnak az Insta-sztárok feszes popsit maguknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180530-igy-csinalnak-az-insta-sztarok-feszes-popsit-maguknak.htmlEgy népszerű Insta-sztár mutatta meg, hogy az ő teste sem tökéletes. Követői imádják őszinteségéért. Ez Zsír!OrigoHollywoodi sztárok, akik a színészet előtt kiváló sportolók voltakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180523-hollywoodi-sztarokszineszek-akik-kivalo-sportolok-voltak.htmlSokszor hisszük, hogy az izmos, kisportolt színészek csupán a hírnév miatt kezdtek el edzeni. Ám ez gyakran téves következtetés. A sport szeretete ugyanis sok sztár esetében már jóval a színészi karrierjük előtt a vérükben volt. Sőt, sokan kis híján élsportolók lettek, amivel – látván a listát – sokat veszített volna a filmtörténelem. Ez Zsír!OrigoVisszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket teszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-visszaeltek-toth-vera-nevevel-es-arcaval-jogi-lepeseket-tesz-az-enekesno.htmlFogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. Ez Zsír!OrigoCzippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-czippan-anett-nem-banja-hogy-egyelore-nem-sikerult-lefogynia.htmlCzippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.