Király Linda vallomása: "Diétázni soha az életben nem fogok még egyszer"

2018.06.07. 16:15

Király Linda megfogadta, soha többé nem sanyargatja önmagát. Bízik benne, hogy kitartással leolvadnak majd róla a pluszkilók.

Király Linda húszas éveiben hiába volt vékony, tele volt komplexusokkal. Később pajzsmirigyproblémái okoztak számára problémát, betegsége miatt felszaladtak rá a pluszkilók. Mára azonban sikerült elfogadnia önmagát és csak úgy sugárzik. Egészséges életmódot folytat, eljár futni és táncolni is szokott rendszeresen, tudja, hogy kitartással szépen-lassan leolvad majd róla a felesleg. Megfogadta, hogy soha többé nem éhezteti magát.

Diétázni soha az életben nem fogok még egyszer! Én már mindenféle fogyókúrát kipróbáltam, volt, hogy sanyargattam, éheztettem magam, „vagy mindent, vagy semmit" alapon. Ilyen ma már eszembe sem jutna. Az egészségem mindennél előbbre való. Különben is, ha az rendbe jön, akkor kitartással a kilók is leolvadnak majd rólam. Amiben most vagyok, az különben is csak egy átmeneti állapot" – nyilatkozta a hot! magazinnakaz énekesnő, akit párja, Zombor mindenben támogat.

Király Linda nem hajlandó többé fogyókúrázniFotó: Szabó Gábor - Origo
Király Lindaegészséges életmóddiétafogyásénekesnővallomás