Király Linda vallomása: "Diétázni soha az életben nem fogok még egyszer"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
diéta fogyás Király Linda vallomás egészséges életmód énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda megfogadta, soha többé nem sanyargatja önmagát. Bízik benne, hogy kitartással leolvadnak majd róla a pluszkilók.

Király Linda húszas éveiben hiába volt vékony, tele volt komplexusokkal. Később pajzsmirigyproblémái okoztak számára problémát, betegsége miatt felszaladtak rá a pluszkilók. Mára azonban sikerült elfogadnia önmagát és csak úgy sugárzik. Egészséges életmódot folytat, eljár futni és táncolni is szokott rendszeresen, tudja, hogy kitartással szépen-lassan leolvad majd róla a felesleg. Megfogadta, hogy soha többé nem éhezteti magát.

Diétázni soha az életben nem fogok még egyszer! Én már mindenféle fogyókúrát kipróbáltam, volt, hogy sanyargattam, éheztettem magam, „vagy mindent, vagy semmit" alapon. Ilyen ma már eszembe sem jutna. Az egészségem mindennél előbbre való. Különben is, ha az rendbe jön, akkor kitartással a kilók is leolvadnak majd rólam. Amiben most vagyok, az különben is csak egy átmeneti állapot" – nyilatkozta a hot! magazinnakaz énekesnő, akit párja, Zombor mindenben támogat.

Király Linda nem hajlandó többé fogyókúrázni Fotó: Szabó Gábor - Origo
A leginspirálóbb magyar nők a fitnesz és más sportágak területérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180605-inspiralo-magyar-sportolonok-a-fitnesz-teruleterol.htmlHa egy kis extra motivációra lenne szükséged, ideje megismerkedned ezzel az öt nagyszerű nővel, akik lépten-nyomon bizonyítják, hogy milyen remek dolog a sport, mennyi akaraterőt ad, és mennyi mindent képes kihozni az emberből. Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott le Emilio 60 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-igy-fogyott-le-emilio-60-kilot.htmlEmilio évek óta küzd a túlsúllyal, de most úgy tűnik, maga alá gyűrte. Végre elérte azt, amiről mér nagyon régóta álmodott. Ez Zsír!OrigoGáspár Laci úgy néz ki, mint egy testépítő: nagyon kigyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-gaspar-laci-ugy-nez-ki-mint-egy-testepito-nagyon-kigyurta-magat.htmlGáspár Laci életmódot váltott és olyan izmokat növesztett, mintha testépítőnek készülne. Ez Zsír!OrigoNe add fel a diétádat! Egy finom szénhidrátcsökkentett koktél neked is jár: receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ne-add-fel-a-dietadat-szenhidratcsokkentett-koktel-receptek.htmlA meleg napokon a hideg koktélok nagyon csábítóak, ám a legtöbb rengeteg a cukrot és a szénhidrátot tartalmaz. Alapesetben egyiket sem lehetne beilleszteni a diétába, de mi most megmutatjuk a legkedveltebb koktélok félig diétás változatát. Ez Zsír!OrigoNem a kalóriák számlálgatása a legfontosabb: a tápérték a lényeghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180606-nem-a-kaloriak-szamlalgatasa-a-legfontosabb-a-tapertek-a-lenyeg.htmlÁltalában, ha fogyni szeretnénk, elkezdjük számolgatni a kalóriákat, pedig egy új kutatás szerint nem ez a legfontosabb szempont! Ez Zsír!OrigoKefirt vegetáriánus barátnője szoktatta rá az egészséges táplálkozásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-kefirt-vegetarianus-baratnoje-szoktatta-ra-az-egeszseges-taplalkozasra.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a zenész Kefir volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Kefir elárulta, hogyan változott az életmódja az elmúlt pár évben, és az is kiderült, hogy ebben barátnője, Mihályi Mariann volt a segítségére. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.