Prevenciós jelleggel vállalt komoly műtétet Túróczi Réka

műtét Life TV prevenció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten Túróczi Réka hobbifutó, triatlonista, blogger lesz Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Réka többek között arról mesél, miért szánta rá magát egy komoly beavatkozásra. Kapcsolj ránk: LifeTV!
Inzulinnal kezelt cukorbetegként váltott életmódot Niki: ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-interju-simon-szimonettaval-es-arpas-nikivel-fogyas-edzes-cukorbetegseggel.htmlÁrpás Niki egy évvel ezelőtt határozta el magát az életmódváltás mellett. Mivel 12 éves kora óta inzulinnal kezelt cukorbeteg, profi segítséget kért az étrend- és az edzésterv kialakításához: Simon Szimonetta aerobikprezenterrel kezdtek közös munkába. Niki azóta nemcsak, hogy sokat formásodott, de a laboreredményei is egyre jobbak, és kevesebb inzulint kell használnia. Velük interjúztunk! Ez Zsír!OrigoKefirt vegetáriánus barátnője szoktatta rá az egészséges táplálkozásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-kefirt-vegetarianus-baratnoje-szoktatta-ra-az-egeszseges-taplalkozasra.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a zenész Kefir volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Kefir elárulta, hogyan változott az életmódja az elmúlt pár évben, és az is kiderült, hogy ebben barátnője, Mihályi Mariann volt a segítségére. Ez Zsír!OrigoÚj testpozitív kampány hódít: a bikini mindenkié, viseld büszkénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-uj-testpozitiv-kampany-hodit-a-bikini-mindenkie-viseld-buszken.htmlA Swimsuits For All fürdőruhamárka számára a pozitív testkép az első számú inspiráció. Korábbi kollekcióikat is úgy alkották meg, hogy mindenféle testalkatú és súlyú hölgyre gondoltak. Legújabb kampányuk még nagyobb figyelmet kapott. Ez Zsír!Origo45 kilót fogyott, pedig be sem lépett az edzőterembehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-45-kilot-fogyott-pedig-be-sem-lepett-az-edzoterembe.htmlJessica Pittius akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor megrettent saját tükörképétől. Először megreformálta az étkezését, majd fokozatosan a mozgást is bevezette az napi rutinjába. Végül 45 kilót sikerült leadnia. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!OrigoSúlyos szívbetegséggel született, ma fitneszmodellként versenyez Samantha Gallierhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-samantha-gallier-sulyos-szivbetegseggel-szuletett-ma-fitneszmodellkent-versenyez.htmlSamantha Gallier gyermekkora egyáltalán nem volt felhőtlen. Több időt töltött kórházban, mint játszótéren. Komoly betegséggel született, ami miatt több műtéten is át kellett esnie. Kétszer a klinikai halál állapotába került, de ekkor is élni akarása győzött. A most 27 éves Samantha ma már teljesen egészséges, sőt fitneszmodellként versenyez. Ez Zsír!OrigoA lektinmentes diéta az új őrület, pedig sok egészséges ételt is tilthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-a-lektindieta-az-uj-orulet-pedig-sok-egeszseges-etelt-is-tilt.htmlMivel a mértékletességet és változatosságot hirdető életmódváltás sokak számára túlságosan unalmas, mindig akad egy újabb hangzatos diéta, ami átsöpör a világon. A legújabb trend a lektinmentes étrend, amin már most sokat vitatkoznak a dietetikusok. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.