Jennifer Lopez feneke 48 évesen is formás: fotó

popsi fenék Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez a közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogy még ma is bomba alakja van.

Jennifer Lopez az edzőteremből posztolt Instagram-oldalára. Az énekesnő csak egy apró sportmelltartót és leggingset viselt, így láthatóvá tette ma is kerek fenekét és lapos hasát. 48 évesen is igen formásak az idomai, nem csoda, hogy kedvese, Alex Rodriguez is odáig van érte.

Jennifer Lopez ma is bombanő Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Hasa is lapos Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Meghan Markle szeplőit tetováltatják magukra az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-meghan-markle-szeploit-tetovaltatjak-magukra-az-emberek.htmlMeghan Markle megjelenését másolják az emberek: arcukat tetováltatják a hercegné miatt. TV + Sztárok--Ősszel nyit Gáspár Bea lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180611-osszel-nyit-gaspar-bea-lakasetterme-oromhir.htmlVáratlan hírt jelentett be közösségi oldalán Gáspár Bea: októberben lakáséttermet nyit. TV + SztárokOrigoEltemették Aviciithttp://www.life.hu/sztarok/20180611-eltemettek-aviciit-stockholm.htmlVasárnap a stockholmi Skogskyrkogardenben örök nyugalomra helyezték a tragikusan fiatalon elhunyt Aviciit. TV + Sztárok--Nagy Adri már 9 hónapos terhes: bármelyik pillanatban szülhethttp://www.life.hu/sztarok/20180611-nagy-adri-mar-9-honapos-terhes-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlNagy Adri héthónapos terhes volt, amikor elkezdődött A nagy duett, ma pedig már mindenórás kismama. Az énekesnő már visszavonult munkáitól, hiszen bármelyik pillanatban megszülethet első gyermeke. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs régi fotót osztott meg egy magyar énekesről: felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-sebestyen-balazs-regi-fotot-osztott-meg-egy-magyar-enekesrol-felismerhetetlen.htmlSebestyén Balázs egy régi képet tett közzé egy magyar sztárról, akit alig lehet felismerni. Hihetetlen, mennyit változott azóta az énekes. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney és Amal Clonney titkokat árultak el kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-george-clooney-es-amal-clooney-titkokat-arultak-el-kapcsolatukrol.htmlAmal és George Clooney nem sokszor beszél kapcsolatukról, de néhány titkot szerencsére sikerült kikotyogniuk. Megható, mennyire összeillenek! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.