Házi praktika a narancsbőr ellen: videó

Forrás: Thinkstock -
narancsbőr videó házi praktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a nyár, ezzel együtt megkezdődött a harc a makacs narancsbőr ellen. Íme, egy házi praktika, ami felpezsdíti a vérkeringésedet, és hatásosan felveszi a küzdelmet a hepehupákkal.

Nyáron a nők egyik legádázabb küzdelme a narancsbőr ellen folyik, ami sem a vékony, sem a teltebb nőket nem kíméli. A FEM+ vendége volt Tugyi Márta kozmetikus elárulta, hogyan pezsdíthetjük fel a vérkeringésünket egy házi kávés testradírral, ami segít leszámolni a hepehupákkal is.

Vegyük fel a harcot a narancsbőrrel Forrás: Thinkstock

Ha kávéőrleményt összekeverünk egy kis cukorral, gyömbérrel és fahéjjal, majd a keveréket felöntjük egy kis olajjal olyan radírt kapunk, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ez az egyenletes barnulást is elősegíti, de a szőrtüszőgyulladással is felveszi a harcot. Vastagon felkenve, pakolásként fóliával betekerve pedig a narancsbőrrel is leszámol ez a házi keverék. Figyelem, arcra és dekoltázsra nem szabad kenni!

Így lehet egy hét alatt tökéletes bikinitestünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180620-igy-lehet-egy-het-alatt-tokeletes-bikinitestunk.htmlHa nyaralás előtt egy héttel is felfedezünk magunkon néhány plusz kilót, de könnyedén leadhatjuk egy egyszerűbb módszerrel. Mindössze 5 napig alacsony kalóriatarlmú ételeket kell fogyasztanunk, valamint egy picit többet mozogni. Természetesen nem 10 kilótól szabadulunk így meg, de a bikiniszezonra mindenképp formába hozhatjuk magunkat. Ez Zsír!OrigoÉtkezési zavarral küzdött Yvonne Dederick és Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben két szereplőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180620-etkezesi-zavarral-kuzdott-yvonne-dederick-es-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlNem tesz jót a luxusfeleségeknek a sok felvétel, és az állandó szereplés. Sokszor idejük sem jut arra, hogy egyenek. Ez Zsír!--Majka már több mint 5 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-majka-mar-tobb-mint-5-kilot-addot-le-foto.htmlMajka imád büszkélkedni diétája eredményével, de ez nem csoda. Már több mint 5 kilótól sikerült megszabadulnia. Ez Zsír!--Miley Cyrus felszedett néhány kilót: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-miley-cyrus-felszedett-nehany-kilot-foto.htmlMiley Cyrus felszedett egy-két kilót, de még így is irigylésre méltó az alakja. Ez Zsír!--Amande Meixner étrendguru tanácsait követve könnyedén lefogyhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180618-amande-meixner-etrendguru-tanacsait-kovetve-konnyeden-lefogyhatsz.htmlRengeteg ember küzd súlyproblémákkal, és sokan vannak, akik az edzések ellenére nem érnek el eredményt. Ilyenkor a hiba általában az étrendben keresendő, erre nyújt megoldást Amande Meixner étrendguru, aki Instagram-oldalán szemlélteti, hogyan is kellene étkeznünk. Ez Zsír!OrigoSosem volt ennyire vékony Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20180617-sosem-volt-ennyire-vekony-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlSosem a pluszkilói miatt emlegettük Demcsák Zsuzsát, de amióta visszavonult mégtöbbet sportol, és ennek köszönhetően szuper formában van. Talán még soha nem volt ennyire vékony a műsorvezető. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.