7 kilótól szabadult meg Veres Mónika: fotó

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA -
fotó fogyás Veres Mónika énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, azaz Nika az elmúlt időszakban 7 kilótól szabadult meg. Fogyásáról fotót is posztolt.

Remekül néz ki friss fotóján Veres Mónika "Nika", aki az utóbbi időben nagyon sokat fogyott. A képen egy ingruhában pózol a tükör előtt és azt írta a bejegyzéshez, hogy összesen 7 kilótól sikerült megszabadulnia.

-7 ‍♂️#bluevelvet #hypoximagyaraország #thegoalisnear #tattoogirl #brunette #summer #mirrorphotography

Mónika Veres (@nika_monika_veres_official) által megosztott bejegyzés,

Titokban házasodott Kozsóhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-titokban-hazasodott-kozso-amerika.htmlKozsó most először mesélt arról, hogy egyszer összeházasodott egy amerikai turnéján megismert lánnyal. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--Bocskor Bíborka idomait csak a haja takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-bocskor-biborka-idomait-csak-a-haja-takarja-foto.htmlBocskor Bíborka különc fotót posztolt Instagram-oldalára. Teljesen meztelen az énekesnő, intim részeit pedig a haja takarja el. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Imádják a kommentelők Csobot Adélt: friss fotó a kismamárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-imadjak-a-kommentelok-csobot-adelt-friss-foto-a-kismamarol.htmlTöbb mint 25 ezren lájkolták Csobot Adél legutóbbi fotóját az Instagramon. Az énekesnőt mindig is imádták követői, de amióta újra várandós, talán még jobban odavannak érte. TV + Sztárok--Sebestyén Ági, Pumped Gabo exe cicit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-sebestyen-agi-pumped-gabo-exe-cicit-villantott.htmlMegszabadult bikinifelsőjétől Sebestyén Ági, Pumped Gabo volt kedvese. Elképesztő testet villantott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.