Demcsák Zsuzsa a legjobb formájában tér vissza a képernyőre: fotó

2018.06.25. 06:32

Hamarosan újra láthatják a nézők a TV2 produkciójában Demcsák Zsuzsát, aki a Mesterszakács vip-ben fogja megmutatni főzőtudományát. A nagy visszatérésre formába hozta magát a műsorvezető.

Nagyon  készül a visszatérésre Demcsák Zsuzsa, aki a TV2 nagysikerű főzőműsorában, a Mesterszakács vip-ben lesz látható. A nagy alkalomra alaposan ki is gyúrta magát a sztár, aki saját bevalássa szerint heti 8-szor edz.

Edzéssel zártam a mai napot #fittvagyok

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Jól érzem magam újra a kamerák előtt. Ha ebben a közegben dolgozol már húsz éve, szinte az életed részévé, az otthonoddá válik. Minden ismerős és megszokott lesz, ez pedig megnyugtató érzés. Manapság sokat kocogok, pedig sosem szerettem futni, mert borzasztóan egyhangú. Ám, amikor elkezdtem, éreztem, hogy szinte ötszáz méterenként fejlődöm, a végén pedig olyan eufóriát éreztem, amit korábban még szinte sosem. Nem szeretem, de hihetetlen módon szálkásít. Emellett pedig heti négy napon járok konditerembe. Délelőtt futás, este edzés, tehát egy héten tulajdonképpen nyolcszor tréningezem. A kondizás ráadásul remek társasági program, van személyi edzőm is, de a barátnőmmel járok, és mozgás közben jól szórakozunk. Rengeteget nevetünk, tulajdonképpen ez egy baráti kikapcsolódás, amely közben erőnlétileg is fejlődünk -mesélte a Blikknek Demcsák.

Demcsák Zsuzsaképernyőbikini body