"Színesen és változatosan": így főz családjának Dobó Ági szépségkirálynő

Ez Zsír! étkezés Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mit egyen a gyerek?" - ezt a kérdést járta körbe a vasárnapi Ez Zsír magazinban Sarka Kata vendégeivel. Dobó Ági egykori szépségkirálynő is arról mesélt, hogy milyen ételeket ad a gyerekeknek, illetve elárulta, hogy van-e valami a tiltólistán.

"Nálunk igazából nincsenek kőbe vésett szabályok, hogy mi az, amit szabad és nem szabad. Mindent szabad enni, de mindent mértékkel. Nincsen tiltva a gyerekektől a csokoládé, de nem ehetnek meg egy egész táblával. Letörhetnek két kockát, ha előtte jól ettek. Nem vagyok a tiltások híve, hiszen én is eszek mindent: fehér kenyeret, szalonnát. Miért erőltetném, hogy a gyerekek csak csirkemellet és salátát egyenek? Egyenek mindenfélét. Az egyetlen alapelvem talán, hogy színesen és változatosan étkezzünk" - vallja Dobó Ági.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Így gyógyult ki az érzelmi evésből a fiatal lány, Alannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180627-alanna-maniscalco-kigyogyult-az-erzelmi-evesbol.htmlAlanna Maniscalco sok-sok éve a teltebb nők táborát erősítette, mire rájött, hogy súlyos érzelmi evő. Nem sokkal később kiderült, hogy más testi betegsége is van, ami miatt többször műteni kellett. Ennek ellenére sikerült összeszednie magát, ma pedig boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét. Ez Zsír!OrigoÍgy sportol várandóssága alatt Konkoly Ági, egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180625-konkoly-agi-varandossagarol-meselt-az-ez-zsir-magazinban.htmlKonkoly Ági modell, egykori szépségkirálynő volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban. Ági, aki második gyermekével várandós, többek között arról mesélt, hogyan sportol kismamaként. Ez Zsír!OrigoMég ma is sok a téves információ a fogyókúra kapcsán: interjú Nagy Judittalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180622-interju-nagy-judittan-a-fitten-pozitivan-bloggerevel.htmlNagy Judittal, a Fitten pozitívan bloggerével beszélgettünk arról, hogy milyen kérdésekkel keresik fel a nők, akik fogyni, formálódni szeretnének. Judit azt is elárulta, melyik testrészükkel a legelégedetlenebbek a nők, és hogy mi rá a megoldás. Ez Zsír!--Csak rágón élt az anorexiás tinédzser: nézd meg, hogy alakult át, miután edzeni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180621-amanda-kristiansen-anorexias-volt-a-sport-segitett-neki-meggyogyulni.htmlNem túlzás azt állítani, hogy csont és bőr volt az anorexiában szenvedő fiatal lány, Amanda Kristiansen. Mindössze 32 kiló volt, amikor sikerült átvennie az irányítást, és legyőzte a betegséget. Nézd meg, hogy néz ki most. Ez Zsír!Origo5 fogyókúrás tipp, ami tényleg használhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180613-fogyokuras-tippek-amik-tenyleg-hasznalnak.htmlTele van az internet mindenféle jól csengő és sokat ígérő diétával, nagy részük azonban többet árt, mint használ. Éppen ezért érdemes a talán kevésbé hangzatos, mégis sokkal többet érő, egészséges életmódra rávezető tippeket megfogadni. Ez Zsír!OrigoInzulinnal kezelt cukorbetegként váltott életmódot Niki: ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-interju-simon-szimonettaval-es-arpas-nikivel-fogyas-edzes-cukorbetegseggel.htmlÁrpás Niki egy évvel ezelőtt határozta el magát az életmódváltás mellett. Mivel 12 éves kora óta inzulinnal kezelt cukorbeteg, profi segítséget kért az étrend- és az edzésterv kialakításához: Simon Szimonetta aerobikprezenterrel kezdtek közös munkába. Niki azóta nemcsak, hogy sokat formásodott, de a laboreredményei is egyre jobbak, és kevesebb inzulint kell használnia. Velük interjúztunk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.