25 évesnek néz ki a bomba testű nagymama

nagymama szexi Texas életmódváltás testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44 éves, de 25-nek néz ki egy texasi nagymama. Sokan a lánya nővérének hiszik.

Elképesztő teste van annak a 44 éves nagymamának, akit gyakran a 25 esztendős lánya nővérének néznek. A Texasban élő Jeana hat hónapja kezdett bele a testépítésbe és ez idő alatt 11 kilót sikerült leadnia.

Hihetetlen változás Forrás: NORTHFOTO/Jeana Jones / mediadrumworld.com/Jeana Jones / Mediadrumworld.Com

A nő akkor döntött úgy, hogy leszámol korábbi egészségtelen életmódjával, amikor véget ért 23 évig tartó házassága. Rájött, hogy sokáig boldogtalan volt és eldöntötte, hogy ezen változtat: végleg lemondott a gyorséttermi kajákról és a cukros üdítőkről.

Azóta újra jól érzi magát, másodjára is férjhez ment és rendszeresen megfordul a különböző testépítő versenyeken.

Alig hisszük el, hogy már nagymama Forrás: NORTHFOTO/Jeana Jones / mediadrumworld.com/Jeana Jones / Mediadrumworld.Com
Háromnapos étrendet és gyors fogyást kínál a katonai diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180706-haromnapos-etrendet-es-gyors-fogyast-kinal-a-katonai-dieta.htmlA katonai diéta 7 napos időtartamot szab meg a fogyni vágyóknak, az első 3 napjára ad meg egy alacsony kalóriatartalmú étrendet, a maradék négy napon pedig egy hasonló kalóriatartalmú saját diétát kell tartani. Így garantál 4,5 kilogramm fogyást egyetlen hét alatt. Ez Zsír!--Bikinialak diéta nélkül: 15 tipp, amivel könnyedén menni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-bikinialak-dieta-nelkul-tippek.htmlKéptelen vagy lemondani a kedvenc ételeidről, de a fürdőruha nem úgy áll rajtad, ahogyan szeretnéd? Vannak olyan apró módszerek, amelyek odafigyeléssel betarthatók, és máris tettél azért, hogy jobban érezhesd magadat a bőrödben. Íme, 15 tipp, hogyan hozd magadat formába a strandszezonra. Még nem késő! Ez Zsír!Origo20 kilót fogyott Schobert Norbi segítségével a 14 éves kislány: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180705-20-kilot-fogyott-norbi-segitsegevel-a-14-eves-kislany-elotteutana-foto.htmlAz elmúlt napokban Schobert Norbi nevével volt tele a média, posztjait rajongói és ellenlábasai is megosztották. A fitneszguru első bejegyzését annak szentelte, hogy bemutassa, mit tesz a gyerekkel az édesség mértéktelen fogyasztása. Később élő adásban hangsúlyozta a szülők felelősségét a gyerekkori elhízásban, majd azt igyekezett megmutatni, mennyire helytelen módon - például a tévé előtt - étkezik a mai kor embere. Norbi most arról tett közzé egy bejegyzést, hogy egy 14 éves kislány az ő segítségével fogyott le. Megmutatta a kamasz levelét is. Ez Zsír!--Doszpot Evelin 40 évesen kezdett sportolnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180705-doszpot-evelin-40-evesen-kezdett-sportolni-varkonyi-andinak-meselte.htmlAz ikerterhessége alatt 30 kilót szedett fel Doszpot Evelin. A szoptatás alatt volt egy traumatikus élménye, amikor meglátta magát túlsúlyosan a teljes alakos tükörben, és szembesült azzal, hogy az agyában élő kép teljesen más, mint amit akkor látott. Ez Zsír!OrigoPlasztikáztatni akarta hasát Hadas Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180703-plasztikaztatni-akarta-hasat-hadas-kriszta-tatar-csillanak-mondta-el.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának adott a interjút a minap. A riporter az anyaság és karrier témái mellettarról is beszélt, miért kezdett el edzeni. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoÚj plank-világrekord: a 60 éves George Hood 10 óra 10 percen át volt ebben a pózbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180701-uj-plankvilagrekord-a-60-eves-george-hood-10-ora-10-percen-at-csinalta.htmlAki az elmúlt években nem egy kő alatt élt, biztosan tudja, hogy a plank az egyik legjobb has- és törzsizom-erősítő gyakorlat (itt meg is nézheted), ám cserében egyáltalán nem könnyű szabályosan végrehajtani. A legtöbb embernek pár perc is nehezére esik, de nem George Hoodnak, aki 10 óra 10 percen keresztül kitartotta a pózt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.