Megyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető nagyon lefogyott: megtette a sok sport a hatását

bikini body fogyás Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla rengeteget dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a nyárra tökéletes testet villanthasson a strandon: sikerült neki.

Megyeri Csilla, aki úgy került a köztudtaba, hogy egy regionális tévé műsorvezetőjeként lerusnyázta a kevésbé szép nőtársait, ezúttal szexi alakja miatt kerül előtérbe.

Az elmúlt hónapokban számtalan edzős videót láthattunk a celebtől, aki arra gyúrt, hogy nyárra tökéletes alakja legyen. A jelek szerint ez sikerült is neki, legutóbbi fotóján nagyon csinos és ultravékony.

#summervibes Köszönöm a különleges bikinit @vivienvance

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Recept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsi kockahasat villantott: szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-jakabos-zsuzsi-kockahasat-villantott-szexi-foto.htmlJakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is. Ez Zsír!Origo3+1 tipp családi túrázáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-tippek-csaladi-turazashoz.htmlHa nyár, akkor irány a természet! A jó idő beköszöntével sokkal inkább vágyunk a szabadba, de gyakran okoz fejtörést, hogyan lehet az egész család számára emlékezetes a nyári kirándulás. A következő tanácsok segíthetnek feledhetetlenné tenni a természetben töltött közös időt. Ez Zsír!OrigoCsodavíz: 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg, ha ezt iszodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180714-csodaviz-4-nap-alatt-3-kilotol-szabadulhatsz-meg-ha-ezt-iszod.htmlNéhány kiló választ csak el álmaid alakjától, vagy szimplán csak jobban akarsz mutatni a strandon? Idd a csodavizet és 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg. Ez Zsír!OrigoJeana Jones testépítő nagymamát lánya nővérének nézikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-jeana-jones-testepito-nagymamat-lanya-noverenek-nezik.htmlKét hónap alatt 11 kilótól szabadult meg Jeana Jones, aki a gyorsételek függője volt. Végül úgy döntött, az egészség mellett dönt, lefogyott és tesépítő lett. Ma már nem hiszik el, hogy nagymama. Ez Zsír!--Kávé helyett ébreszd fel reggel a testedet 5 jógagyakorlattal http://www.life.hu/ez-zsir/20180709-kave-helyett-ebreszd-fel-reggel-a-testedet-5-joga-gyakorlattal-jogapozok.htmlA koffein a legtöbb ember számára elengedhetetlen ébredéskor. Sokan vallják, a reggeli kávéjuk előtt szinte képtelenek gondolkodni, testük és elméjük számára is fontos tehát a serkentő. Ám van egy olyan mozgásforma, mellyel egyrészt nem ébreszted fel sem a családot, sem a szomszédokat, másrészt fokozatosan ébreszted fel a szellemedet és a szervezetedet: a jóga. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.