Ásványvízre cserélte a cukros üdítőket: 30 kilót fogyott az anyuka

Forrás: Shutterstock -
ásványvíz fogyás életmódváltás anya cukros üdítők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cukros üdítőket ásványvízre cserélte a kétgyermekes anyuka, Veronica Schoor, aki ezt követően 30 kilótól szabadult meg.

Veronica Schoor mindig is vékony testalkatú lány volt, hozzászokott, hogy bármit ehet, nem szaladnak fel rá a pluszkilók. Két terhessége után azonban mégis 100 kilósra hízott. Ekkor rájött, hogy nem folytathatja tovább korábbi életmódját.

Drasztikus lépésre szánta el magát, elkezdett edzeni, és egy egészségesebb étrendre váltott: elsősorban zöldségeket és fehér húsokat kezdett el fogyasztani. Emellett pedig még egy fontos dologgal felhagyott, a cukros üdítőket ásványvízre cserélte.

3 hónap múlva észlelte magán a változást, beindult a fogyása és ma már újra karcsú – számolt be róla a Women's Health.

Merev bőr szindrómában szenved a 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20180724-merev-bor-szindromaban-szenved-a-12-eves-fiu.htmlMinden pénzét fiuk kezelésére költi a Rogers család, mióta 2013-ban a kis Jaiden-nél merev bőr szindrómát diagnosztizáltak. Egyre nehezebben lélegzik, a kísérleti eljárások pedig igen drágák. Dr. Life--Ez történik akkor, ha meghalunk: kémikusok elmagyaráztákhttp://www.life.hu/drlife/20180724-ez-tortenik-akkor-ha-meghalunk-kemikusok-elmagyaraztak.htmlA tudósok elmagyarázták, hogy milyen kémiai változások történnek az agyban, amikor megölnek valakit. Dr. LifeThinkstockSmaltig Dalma lábán áthajtott egy autóhttp://www.life.hu/drlife/20180723-smaltig-dalma-laban-athajtott-egy-auto.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma kórházból tett közzé képet közösségi oldalán. Mint kiderült: áthajtott egy autó a lábán. Dr. LifeOrigoJótékony hatású lehet napi egy sörhttp://www.life.hu/drlife/20180722-jotekony-hatasu-lehet-napi-egy-sor-fontos-a-mertek.htmlAzt, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás káros, mindenki tudja. Azt azonban, hogy a teljes absztinencia vagy a mértékletes "ivás" az egészségesebb-e folyton kutatják. Most éppen arról lehet olvasni, hogy napi egy sör kifejezetten egészséges. Dr. LifeOrigoNagyobb eséllyel halnak meg azok a rákbetegek, akik alternatív gyógymódokat is alkalmaznakhttp://www.life.hu/drlife/20180721-nagyobb-esellyel-halnak-meg-azok-a-rakbetegek-akik-alternativ-gyogymodokat-is-alkalmaznak.htmlA Yale Egyetem kutatása kiderítette, hogy azok a rákbetegek kétszer nagyobb eséllyel vesztik életüket, akik kiegészítésként alternatív gyógymódokat is alkalmaznak. Dr. Life--Komoly fájdalmakkal küzdött gyomorbypass-műtéte után Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20180721-komoly-fajdalmakkal-kuzdott-gyomorbypassmutete-utan-toth-vera-enekesno.htmlA Megasztárban pluszkilókkal megismert Tóth Vera, nem tagadja, sokféle fogyókúrát próbált, de az igazi áttörést gyomorbypass-műtéte hozta el. Azonban azt sem tagadja, azt,hogy top formában van, nem ingyen adták: nem volt könnyű dolga a műtét után, fájdalmak kínozták, azonban megérte. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.