Van, ahol az esküvő előtt hízókúrára fogják a menyasszonyt: Mauritániában a kövér nő a szép

"Forrás: Thinkstock " -
kövér esküvő hízás Mauritánia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvő előtt általában minden menyasszony elkezdi látogatni lelkesen az edzőtermeket, hogy minél tökéletesebbek legyenek a nagy napon. Nem mindenhol az azonban a cél, hogy a nő minél karcsúbb és kecsesebb legyen, Mauritániában például a kövér nő mehet csak férjhez.

A világ számos részén a nők az esküvőjük előtt kemény fogyókúrába kezdenek, és alapvetően a mindennapjaikban is arra törekszenek, hogy ne hízzanak el, ám van egy ország, ahol éppen az ellenkezője a cél. Mauritániában akkor számíthat kérőre egy nő, ha kövér, ezért már egészen kislánykorban elkezdik a hízlalást.

Van, ahol a hízás a cél "Forrás: Thinkstock "

A gyerekek – amennyiben lányok – felügyelet mellett esznek, egy szolga csak arra figyel, hogy elfogyasszák a megfelelő mennyiségű ételt, minél többet, annál jobb. Kegyetlenül sok kalóriát visznek be egy nap, de nem állhatnak meg, és hányni sem szabad. Az ottani nők egyetlen életcélja ugyanis a házasság, és a vékony nőknek nem jut vőlegény.

Anne Sofie von Otter operaénekesnő a #MeToo mozgalmat hibáztatja férje haláláérthttp://www.life.hu/news/20180731-anne-sofie-von-otter-operaenekesno-a-metoo-mozgalmat-hibaztatja-ferje-halalaert.htmlA #MeToo mozgalmat hibáztatja Anne Sofie von Otter operaénekesnő a férje haláláért, aki a zaklatási vádak után otthagyta munkáját, mély depresszióba esett, majd öngyilkosságot követett el. News--Jövő hét elején enyhülhet a hőség http://www.life.hu/news/20180731-jovo-het-elejen-enyhulhet-a-hoseg-idojaras-omsz.htmlJövő hét elején enyhülhet a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. Hozzátették, nem is a mostani meleg a rendkívüli, hanem hogy ezen a nyáron eddig még nem volt ilyen forróság Magyarországon.NewsOrigoFokozódik a kánikula, másodfokú hőségriasztást adott ki a tisztifőorvoshttp://www.life.hu/news/20180731-fokozodik-a-kanikula-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-a-tisztifoorvos-idojaras.htmlHőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. News--Jenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180730-jenna-jameson-egykori-pornosztar-26-kilotol-szabadult-meg-foto.htmlInstagram-oldalán jelentett be Jenna Jameson egykori pornósztár, hogy sikerült megszabadulni a szülés után rajtamardt felesleg nagy részétől. Ez Zsír!OrigoA legegészségesebb nyári desszert: chocobananahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-igy-keszitsd-el-a-chocobana-desszertet-ami-finom-es-egeszseges-is.htmlÍgy nevezik ezt a jeges finomságot a Karib-térségben és Dél-Amerikában, ahol jócskán megterem a banán, és a csokoládé fő alapanyaga, a kakaóbab. Az ottani forróság ihlette ezt a végtelenül egyszerű és nagyszerű desszertet, amely a nyári melegben felfrissít, és nemcsak finom, de egészséges is. Ez Zsír!OrigoTudósok állítják: a tányér színe is segíthet a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180727-tudosok-allitjak-a-tanyer-szine-is-segithet-a-fogyasban.htmlNem mindegy, hogy milyen színű tányérból eszik az, aki fogyni szeretne - állítják az Oxfordi Egyetem tudósai. Az egyik szín pedig erőteljesebb hatással bír, mint a többi. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.