Jáksó László csontsoványra fogyott: 24 kilót adott le

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
fogyás Jáksó László kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje nincsen képernyőn Jáksó László, ezért tűnhet drasztikusnak a fogyása. Az általunk megszokotthoz képest csontsoványnak tűnik a műsorvezető. 

Jáksó László könnyedén váltott életmódot miután lekerült a képernyőről. A tévés életmód alatt szedte fel magára a plusz kilókat a sok esti nassolással, alapvetően azonban ő mindig is vékony volt. Ám mi nem így szoktuk meg őt, ezért is tűnik drasztikusnak a fogyása, pedig csupán lehagyta a rossz szokásait. „Én is felfedeztem, amit már mindenki más: csak és kizárólag azon múlik a fogyás, hogy mit fogyaszt az ember. És persze van még pár módosító tényező, például az, hogy mikor eszünk. Annyi történt, hogy visszaálltam a normál étrendemre" – árulta el a HOT! Magazinnak Jáksó, aki azt is elárulta, hogy mennyit adott le: 24 kilót.

Fejen állni egy vízen ringó deszkán? Lehetséges! Interjú Rubesch Linda sup jógaoktatóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180727-interju-rubesch-linda-sup-joga-oktatoval.htmlHa valaki életében valaha jógázott, akkor pontosan tudja, milyen nehéz például fél lábon különböző gyakorlatokat végezni anélkül, hogy eldőlne. Helyezzük át gondolatban ezt a gyakorlatot egy vízen ringó szörfdeszkaszerűségre, és gondoljuk át ezt még egyszer. Ez lenne a sup jóga. Rubesch Linda (34) sup jógaoktató hazánk egyik legjobbja, aki balesete után saját magát építette fel a jógának köszönhetően. Ő mindenkinél jobban szereti és ajánlja ezt a mozgásformát annak, aki imádja jógát és természetet. A kettő együtt szerinte garancia egy fantasztikus élmény átélésére. Ez Zsír!OrigoVan, ahol az esküvő előtt hízókúrára fogják a menyasszonyt: Mauritániában a kövér nő a széphttp://www.life.hu/ez-zsir/20180731-az-eskuvo-elott-hizokurara-fogjak-a-menyasszonyt-mauritaniaban-a-kover-no-a-szep.htmlEsküvő előtt általában minden menyasszony elkezdi látogatni lelkesen az edzőtermeket, hogy minél tökéletesebbek legyenek a nagy napon. Nem mindenhol az azonban a cél, hogy a nő minél karcsúbb és kecsesebb legyen, Mauritániában például a kövér nő mehet csak férjhez. Ez Zsír!ThinkstockJenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180730-jenna-jameson-egykori-pornosztar-26-kilotol-szabadult-meg-foto.htmlInstagram-oldalán jelentett be Jenna Jameson egykori pornósztár, hogy sikerült megszabadulni a szülés után rajtamardt felesleg nagy részétől. Ez Zsír!OrigoA legegészségesebb nyári desszert: chocobananahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-igy-keszitsd-el-a-chocobana-desszertet-ami-finom-es-egeszseges-is.htmlÍgy nevezik ezt a jeges finomságot a Karib-térségben és Dél-Amerikában, ahol jócskán megterem a banán, és a csokoládé fő alapanyaga, a kakaóbab. Az ottani forróság ihlette ezt a végtelenül egyszerű és nagyszerű desszertet, amely a nyári melegben felfrissít, és nemcsak finom, de egészséges is. Ez Zsír!OrigoA nyár egyik legegészségesebb gyümölcse a dinnyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180729-a-nyar-egyik-legegeszsegesebb-gyumolcse-a-dinnye-sargadinnye.htmlNyakig benne vagyunk a dinnyeszezonban. A hatalmas, lédús gyümölcs nem csak kiválóan lehűt bennünket a nagy melegben, de a nyár egyik legegészségesebb gyümölcse is. Fogyassz minél többet belőle. Ez Zsír!OrigoTudósok állítják: a tányér színe is segíthet a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180727-tudosok-allitjak-a-tanyer-szine-is-segithet-a-fogyasban.htmlNem mindegy, hogy milyen színű tányérból eszik az, aki fogyni szeretne - állítják az Oxfordi Egyetem tudósai. Az egyik szín pedig erőteljesebb hatással bír, mint a többi. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.