palacsinta strand lángos elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta harminc fok felett van a hőmérséklet. A kánikula nagyon megterheli a szervezetet. A szokásos, nehéz strandételek akár elhízást is okozhatnak. Ezt  a témát járta körül a TV2 Tények a minap. 

Tejfölös-sajtos lángos, palacsinta, fagyi: ki ne szeretné ezeket a klasszikus strandételeket? És ha szeretjük, esszük is ezeket, még azok is elcsábulnak, akik egyébként fegyelmezettek. A dietetikus szerint azonban baj, ha a nagy meleg mellett még nehéz ételekkel is terheljük magunkat, jobban tesszük ha lédús gyümölcsöket és salátákat fogyasztunk.

A nyár egyik legegészségesebb gyümölcse a dinnyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180729-a-nyar-egyik-legegeszsegesebb-gyumolcse-a-dinnye-sargadinnye.htmlNyakig benne vagyunk a dinnyeszezonban. A hatalmas, lédús gyümölcs nem csak kiválóan lehűt bennünket a nagy melegben, de a nyár egyik legegészségesebb gyümölcse is. Fogyassz minél többet belőle. Ez Zsír!Origo20 kilót fogyott Schobert Norbi segítségével a 14 éves kislány: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180705-20-kilot-fogyott-norbi-segitsegevel-a-14-eves-kislany-elotteutana-foto.htmlAz elmúlt napokban Schobert Norbi nevével volt tele a média, posztjait rajongói és ellenlábasai is megosztották. A fitneszguru első bejegyzését annak szentelte, hogy bemutassa, mit tesz a gyerekkel az édesség mértéktelen fogyasztása. Később élő adásban hangsúlyozta a szülők felelősségét a gyerekkori elhízásban, majd azt igyekezett megmutatni, mennyire helytelen módon - például a tévé előtt - étkezik a mai kor embere. Norbi most arról tett közzé egy bejegyzést, hogy egy 14 éves kislány az ő segítségével fogyott le. Megmutatta a kamasz levelét is. Ez Zsír!--Élete legmegosztóbb posztját tette fel a Facebookra Schobert Norbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180701-elete-legmegosztobb-posztjat-tette-fel-a-facebookra-schobert-norbert.html"Gyerekek a strandon 1920, gyerekek fagyival napjainkban, a lányom és a nagyfiam tegnap. Tedd a kezed a szívedre! Valamit jól csinálok. Az Update a normális szénhidrát terhelés, nem amit ma kapnak. Ennyi. Norbi" - bejegyzéssel tette fel a cikkünkben alább látható fotókat Schobert Norbi a Facebookra. A poszt pár óra alatt rengeteg hozzászólást generált, és máris terjed a közösségi oldal egyéb csoportjaiban is. A követők véleménye megoszlik, van, aki egyetért Norbival, mások pedig hatalmasat csalódtak benne vagy éppen az életmódját kritizálják. Ez Zsír!OrigoPlasztikáztatni akarta hasát Hadas Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180703-plasztikaztatni-akarta-hasat-hadas-kriszta-tatar-csillanak-mondta-el.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának adott a interjút a minap. A riporter az anyaság és karrier témái mellettarról is beszélt, miért kezdett el edzeni. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoTúl vékonynak találja követőinek egy része Dobó Katáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-tul-vekonynak-talalja-kovetoi-egy-resze-dobo-katat.htmlAhogy megírtuk, Dobó Kata bikinis képet tett fel magáról az Instagramra. Követői egy részének azonban nem tetszett a látvány, és ezt szóvá is tették. A szép színésznő elképesztően cukin és higgadtan reagált a kommentekre... Ez Zsír!--Visszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket teszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-visszaeltek-toth-vera-nevevel-es-arcaval-jogi-lepeseket-tesz-az-enekesno.htmlFogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.