Látványosan lefogyott Pataki Zita

2018.08.13. 11:45

Nagyon lefogyott Pataki Zita, aki most azt is elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia a pluszkilóitól.

Pataki Zitára az elmúlt tizenöt évben szabadt fel 10 kiló – köszönhetően a munkájának és a hormonkezeléseknek. Nemrég eldöntötte, ennek vége, megszabadul a feleslegtől.

Először azt szerettem volna, hogy nyolc lombik után kitisztuljon a szervezetem, hogy egyszer az életben csináljak végig egy teljes tisztítókúrát. A tisztulás miatt kezdtem, nem volt sok a túlsúlyom. Éreztem, hogy váltanom kell. Volt, hogy egy hónapig nem ettem húst, de rosszul lettem. Keresgéltem, keresgéltem, így találtam rá a Tiszta Diétára. A módszer lényege, hogy csak az én testem nézik, megfigyelik az életmódomat, az időbeosztásomat, és ahhoz igazítják az étrendet. Rám szabják, azt is mondhatom, hogy nem szeretem ezt vagy azt. Kéthetente megyek, olyankor megnézik a testem zsír- és izomösszetételét. Az a lényeg, hogy az izom maradjon, a zsír vesszen!" – nyilatkozta a Borsnak.

Ágyban másképp #azévhotele #spirithotel

Zita Pataki (@patakiziti) által megosztott bejegyzés,

A csinos időjós, aki amellett, hogy öt kilót fogyott, sokat izmosodott is, elárulta, pontosan miből is áll az étrendje.

Kapok porokat, amiből levest vagy pudingot készítek. De másfajta ételeket is, müzlit, nápolyit, kekszet, tésztát, palacsintát. Minden cukormentes, és tartalmazza a napi ásványi anyagot, valamint pluszvitaminokat. Már az utolsó fázisban vagyok, épp visszavezetjük a szénhidrátot az étkezésembe, szóval nem tart örökké. Nem sokkal drágább, mint amit egyébként is vennék, ráadásul soha nem tapasztaltam azt, hogy ennyire figyelnének rám. Nem éhezem, többet eszem, többször, és mégis fogyok. De úgy, hogy például az arcom nem esett be, szép arányosan megy le a felesleg. Életemben először látszik a vádlim! Két évtized után újból ötössel kezdődik a súlyom."

Kukucs ☀️ #mayochix

Zita Pataki (@patakiziti) által megosztott bejegyzés,

Pataki Zitatévésfogyásidőjós