127 kilósan is rúdtáncol az anyuka: videó

rúdtánc anyuka videó testmozgás plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimmy Leahy 127 kiló, de súlyától függetlenül bátran hódol szenvedélyének, a rúdtáncnak.

Kimmy Leahy egy 32 éves, kétgyermekes családanya és testsúlya 127 kiló. Az első gyereke születése után megpróbálkozott a rúdtánccal, ami mára a szenvedélyé vált. Az sem érdekli, ha beszólnak neki.

Egy héten négyszer edz, és egy saját rudat is beszerzett az otthonába, hogy hobbijához még csak ki se kelljen mozdulnia a lakásból.

Annyira energikusnak és szabadnak érzem magam rúdtánc közben, mint korábban soha. Ma már bármikor gondolkodás nélkül fehérneműre vetkőzöm. Rájöttem, hogy minden méret lehet szexi. Teljesen mindegy, hogy nézel ki, bátran twerkelhetsz a rúd mellett" – nyilatkoza a DailyMailnek.

Kimmy elindított egy saját Instagram-oldalt is, ahol képeket és videókat is mutat arról, hogyan rúdtáncol. Persze előfordul, hogy durva kommenteket kap, volt, hogy kövér disznónak nevezte valaki. Először rosszul estek neki ezek a szavak, de ma már nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkel.

Egyszerűen csak törlöm az ilyen stílusú hozzászólásokat. A rúd mindenkié, senki nem szabhatja meg, ki használhatja és ki nem."

Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Újra szingli Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-ujra-szingli-arpa-attila-szakitas.htmlA hírek szerint újra szingli Árpa Attila. A jóképű színész két év után szakított párjával. TV + Sztárok--Baukó Éva újabb bikinis fotóval lepte meg követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-bauko-eva-ujabb-bikinis-fotoval-lepte-meg-kovetoit-facebook.htmlBaukó Éva ismét bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Gáspár Laci még jobban beleszeretett feleségébe a Nyerő páros forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-gaspar-laci-meg-jobban-beleszeretett-felesegebe-a-nyero-paros-forgatasa-alatt.htmlA Nyerő páros című műsort résztvevői között lesz Gáspár Laci és felesége, Niki is, akit még alig láthattak a nézők a kamerák előtt. Az énekes őszintén beszélt arról, miért történt így eddig, de azt is elmondta, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett feleségébe. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgy barátja állítja: komoly anyagi gondokkal küzd Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-egy-baratja-allitja-komoly-anyagi-gondokkal-kuzd-friderikusz-sandor-televizios.htmlLátványosan kikerekedett Friderikusz Sándor. Egy barátja azonban arról pletykált, nem csak ez a baj: a legendás tévés anyagi gondokkal küzd. TV + SztárokOrigoNászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.