Megmutatta alakját bikiniben a 47 éves Claudia Schiffer

modell Claudia Schiffer hajó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz riviérán nyaralt Claudia Schiffer, aki egy hajón pihenve bikiniben is megvillantotta csodás alakját. 

Gyermekeivel és barátaival indult nyaralni a világhírű modell, Claudia Schiffer. A 47 éves édesanya még mindig kirobbanó formában van, most piros bikiniben villantotta meg alakját, ehhez pedig egy fehérkeretes napszemüveget választott.

Az olasz riviérán egy hajón pihente ki magát.

Az olasz riviérán pihent Claudia Schiffer Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Íme, 10+1 egészséges életmódról szóló tanács, amely mára megdőlthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-eletmodtanacsok-amik-megdoltek.htmlBiztosan te magad is ismersz jó néhány állítást az alábbiak közül, amelyek éveken, évtizedeken keresztül tartották magukat. Egészen addig, amíg a tudományos kutatók be nem bizonyították az ellenkezőjét. Itt az ideje, hogy te is tisztán láss, melyek ezek a hamis mítoszok! Ez Zsír!OrigoÍme, a legkigyúrtabb királyi sarj: Arthur Chattohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-ime-a-legkigyurtabb-kiralyi-sarj-arthur-chatto.htmlEgy igen jóképű, izmos fiatalember a brit tinilányok legújabb kedvence. Arthur Chatto közvetlen leszármazottja a királynőnek, és bár csak 24. a trónöröklési sorban, ez őt és a rajongóit cseppet sem zavarja. Kidolgozott izomzatának és kockás hasának köszönhetően egyértelműen övé az első hely a királyi udvar legjobb testű, kékvérű tagjai között. Ez Zsír!Origo136 kilót fogyott a férfi: így néz ki most - videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180820-136-kilot-fogyott-a-ferfi-igy-nez-ki-most-video.html245 kilót nyomott az a férfi, aki elhatározta magát: megszabadul súlyfeleslegétől.Ez Zsír!OrigoIgazi nyári fogás: töltött tökhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180814-recept-toltott-tok.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo127 kilósan is rúdtáncol az anyuka: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180817-127-kilosan-is-rudtancol-az-anyuka.htmlKimmy Leahy 127 kiló, de súlyától függetlenül bátran hódol szenvedélyének, a rúdtáncnak. Ez Zsír!OrigoBikiniben mutatta meg bomba testét Seherezádé: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180817-bikiniben-mutatta-meg-bomba-testet-seherezade.htmlAz egykori villalakó, Seherezádé úgy döntött, idén nyáron nem sanyargatja magát. Teste szigorú diéta nélkül is tökéletes és ezt most meg is mutatta. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.