Több mint 10 kilótól szabadult meg Zoltán Erika

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
súly fogyás Zoltán Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon régóta küzd már súlyfeleslegével Zoltán Erika, de most úgy tűnik, sikerült megtalálnia a hosszú távon is működő megoldást: több mint 10 kilót adott le.

Zoltán Erika azóta küzd súlyproblémákkal, hogy megszületett kislánya, annak pedig már több mint 20 éve. Hiába próbálkozott azonban mindenféle diétával, eddig nem sikerült tartósan megszabadulnia feleslegétől. Nemrég azonban sikerült megszabadulnia 10 kilótól: részt vett egy orvosi vizsgálaton, ami után összeállították a számára legmegfelelőbb étrendet.

Zoltán Erika több mint 10 kilót fogyott Forrás: Facebook/Zoltán Erika

megváltoztattam az étkezésemet, aminek külsőleg és belsőleg is érzem a jótékony hatását.

Hot! Magazinnak

Hasháj-gyilkos módszerek: ez nálad is működni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-hashaj-gyilkos-modszerek.htmlTény, hogy a legtöbb embernek kihívást jelent eltüntetni a hasán felhalmozódott zsírt. Még azoknak is, akik aktív életet élnek, és egészségesen táplálkoznak. Valóban nem könnyű megszabadulni a hasi hájtól, de nem lehetetlen. Ne add fel, bemutatunk néhány könnyű technikát, amivel neked is sikerülhet megszabadulni az úszógumitól. Ez Zsír!OrigoŐ lett az idei BioTechUSA For Her Lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180823-ez-a-lany-lett-az-idei-biotechusa-for-her-lany.htmlMásodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA For Her Lány versenyt, ahol olyan hölgyeket kerestek, akik tudatosan élnek, igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak és olyan történetük van, ami mások számára is motivációt jelenthet. A nyertes lány, Amália azt is elárulta, mit tesz meg azért, hogy ilyen, szinte tökéletes testet tudhasson magáénak. Ez Zsír!--Gáspár Evelin fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180822-gaspar-evelin-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlGáspár Evelin még kiélvezi a lehűlés előtti meleg napokat: fürdőruhában sütteti magát egy hajón. Ez Zsír!OrigoPirner Alma a blogján fejtette ki a véleményét a túlsúlyos emberekrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180822-pirner-alma-a-blogjan-fejtette-ki-a-velemenyet-a-tulsulyos-emberekrol-strand.htmlPirner Alma egy igencsak megosztó bejegyzést tett közzé blogján. Ez Zsír!OrigoDér Heni kerek fenekét dicsérik a kommentelők: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180822-der-heni-kerek-feneket-dicserik-a-kommentelok.htmlDér Heni feltüzelte a rajongókat kerek fenekével: teljesen elaléltak tőle. Ez Zsír!Origo5+1 bevált diéta azoknak, akik most fognának bele az alakformálásbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180822-5-1-bevalt-dieta-azoknak-akik-most-fognanak-bele-az-alakformalasba.htmlMa már sokféle diétát követhetünk, így mindenki eldöntheti, hogy melyik számára a legmegfelelőbb. Összeszedtünk néhány népszerű fogyókúrás módszert, amelyekre sokan esküsznek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.