Elképesztő formában van az egykor pocakos Gáspár Laci

pocakos mentor Gáspár Laci edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci fémeztelen fotón mutatta meg izmos testét: olyan, akár egy szobor.

Az X-Faktor mentora keményen megdolgozott ezekért az izmokért, sokszor hajnalban kel, hogy formában tartsa magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A szeretet él! ❤️ #aszeretetél

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,


"Hajnali 5 vagy fél 5 körül kelek, úgy, hogy a munkák miatt éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Ez lassan másfél éve így megy. Szigorúan betartom az edzéstervet, és a diétára is odafigyelek. Van egy célom, amit még nem értem el, de lépésről lépésre haladok felé. 20 évig voltam túlsúlyos, most végre élvezem az életet. Fiatalnak érzem magam, egészségesnek. Nem izzadok a színpadon, a forgatásokon is bírom a gyűrődést, remek érzés fittnek lenni. 2015-ben kezdődött minden, akkor láttam magam a tévében, és eldöntöttem, hogy változtatok"
- mondta a Blikknek az énekes.

Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + SztárokOrigoKiderült, ki Jennifer Aniston új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-kiderult-ki-jennifer-aniston-uj-pasija-leyon-azubuike.htmlA 49 éves színésznő az edzőjével jött össze. Úgy látszik, a fiatal férfi nem csak Aniston testét, hanem a lelkét is ápolgatja.TV + Sztárok--Nádai Anikó rendezte problémáit gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nadai-aniko-rendezte-problemait-kisfia-apjaval.htmlNádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most. TV + SztárokOrigoRipli Zsuzsi lenge fehér ingben szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-ripli-zsuzsi-lenge-feher-ingben-szexizik.htmlSzexi fotót osztott meg magáról A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi. TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra. TV + Sztárok--Oláh Ibolya szerint ő már lekésett az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-olah-ibolya-szerint-o-mar-lekesett-az-anyasagrol.htmlOláh Ibolya nem sokszor beszél a magánéletéről és azokról a tervekről, melyeket párjával szövögetnek, de azt most elárulta, hogy vágyik-e az anyaságra. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.