Újra lefutná a maratont az a férfi, aki pár éve még 234 kilót nyomott

Forrás: Wales Online/Chris Larkin -
fogyás egészséges életmód maraton futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szeretné lefutni a maratont az a brit férfi, aki néhány éve még 234 kilót nyomott.

Chris Larkin 1982-ben 23 éves volt, amikor élete legelső maratonját lefutotta. A férfi most újra szeretne nekivágni a távnak. Ez azonban nem lesz annyira egyszerű, az utóbbi években ugyanis 234 kilósra hízott.

Chris Larkin újra szeretné lefutni a maratont Forrás: Wales Online/Chris Larkin

Az edzéseket két éve kezdte el újra, azóta sikerült több mint 60 kilót leadnia. Az eredmény láttán csak még motiváltabb lett, nyáron még egy úszóversenyre is benevezett.

A 90-es években rakódott rám rengeteg pluszkiló. Akkor értékesítőként dolgoztam és folyton benzinkutakon ettem gyorskaját. Egyszerűen nem volt arra időm, hogy rendesen megebédeljek. Észrevétlenül szaladtak fel rám a kilók" – mesélte a férfi a Wales Online-nak.

A kétgyermekes édesapa, aki jelenleg a második feleségével él, 2022-ben szeretne elindulni újra a maratonon. Célja nem más, mint felülmúlni ifjúkori eredményét, a 4 óra 52 percet.

Egy kis plus size történelem - így indult a mozgalomhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-plus-size-modellek-kampanyoltak-a-photoshopolt-kepek-ellen.htmlÉrthető, hogy a sovány modelleken jól mutatnak a tervezők által készített ruhák, ezért szívesen alkalmaznak vékony modelleket a kifutókon és persze a magazinokban is a sportos, filigrán alkat a nyerő. Szerencsére nem csupán vékony alkatú nők élnek földön, így nem kizárólag XS és S méretű ruhák készülnek, ezért nagyon is igény van a húsosabb, telt idomokkal rendelkező modellekre is, akik ezeket fazonokat bemutatják. Ők a plus size modellek, akik az utóbbi 5-10 évben kerültek reflektorfénybe, ugyanakkor a plus size modell jelenség már majdnem fél évszázada létezik. Ez Zsír!OrigoElképesztő formában van az egykor pocakos Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180825-elkepeszto-formaban-van-az-egykor-pocakos-gaspar-laci.htmlGáspár Laci fémeztelen fotón mutatta meg izmos testét: olyan, akár egy szobor.Ez Zsír!OrigoHasháj-gyilkos módszerek: ez nálad is működni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-hashaj-gyilkos-modszerek.htmlTény, hogy a legtöbb embernek kihívást jelent eltüntetni a hasán felhalmozódott zsírt. Még azoknak is, akik aktív életet élnek, és egészségesen táplálkoznak. Valóban nem könnyű megszabadulni a hasi hájtól, de nem lehetetlen. Ne add fel, bemutatunk néhány könnyű technikát, amivel neked is sikerülhet megszabadulni az úszógumitól. Ez Zsír!OrigoA hamarosan 40 éves Horváth Éva bikinialakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-a-hamarosan-40-eves-horvath-eva-bikinialakot-villantott.htmlBikiniben mutatta meg alakját a hamarosan 40 éves Horváth Éva. Úgy tűnik, még mindig csodásan fest, büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoOtthon is elkészíthető a narancsbőr elleni csodapakoláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-otthon-is-elkeszitheto-a-narancsbor-elleni-csodapakolas.htmlRengeteg nő szenved a narancsbőr okozta kellemetlenségtől, ám egy otthon is elkészíthető pakolás segíthet abban, hogy elősegítsük a felszívódását. Mindössze 3 összetevő szükséges hozzá. Ez Zsír!Origo14 kilót hízott Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-14-kilot-hizott-szorcsik-h-viki.htmlSzorcsik H. Viki hízókúrájának köszönhetően 14 kilót szedett magára. Korábban szinte kórosan sovány volt, a 40 kilót is alig érte el. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.