Emilio 63 kilótól szabadult meg, de még nem elégedett

2018.08.30. 15:00

Emilio egész életében küzd a súlya ellen, és hiába szabadult már meg 63 kilótól, még nincs vége a harcnak. 

Emilio nagyon szereti a hasát, emiatt azonban folyamatosan küzd a túlsúlya ellen. Az énekes már minden diétát kipróbált és folyamatosan fogyókúrázik gyermekkora óta, de még nem elégedett testével.
„Azt gondolom, hogy az evéssel mindig egyfajta hiányt próbáltam kompenzálni. Tizenkét évesen százöt kiló voltam, egyszerre meg tudtam enni egy rúd párizsit" – mondta Emilio a Hot! Magazinnak. Az elmúlt években 63 kilót fogyott gyomorgyűrűvel, de még nincs vége.

Emilio folyamatosan fogyókúrázik"Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio "

„Vállalkoztam a műtétre, mert máshogy képtelen voltam lefogyni. Így is rendesen ingadozott a súlyom: hol húsz kilóval több, hol húsz kilóval kevesebb voltam. Ez nem csak a szervezetemet viselte meg, lelkileg is ádáz küzdelem volt" – tette hozzá az énekes, aki kisgyermeke kedvéért szeretne egészséges lenni. Nem engedem, hogy a testem a börtönömmé váljon" – mondta az énekes. A diétákban nagyon otthon van, hiszen gyerekkora óta fogyókúrázik folyamatosan. Fogyitáborban és orvosi kezeléseken is járt már, és még 15-20 kilót kellene leadnia, ám a megnyúlt bőr miatt többnek tűnik a feleslege, de fél az operációtól. „Ez a műtét iszonyú fájdalommal járna, és hetekre kiesnék a munkából, amit nem engedhetek meg magamnak. Mégsem zárom ki, hiszen a megnyúlt bőrréteg is súly, és esztétikailag is csúf. Én pedig egy hiú ember vagyok" – tette hozzá az énekes.

Emiliofogyástestkilóelégedettség