15 kiló bőrt kell leműteni Emilióról

Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio -
bőr fogyás gyomorbypass-műtét gyomorgyűrű Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyomorgyűrűnek köszönhetően több mint 60 kilót fogyott Bangó Margit veje, Emilio. A zenésznek azonban újabb beavatkozásra lenne szüksége, hogy a felesleges bőrtől is meg kell szabadulnia.

Emilio 10 éve dönött úgy, hogy meg akar szabadulni súlyfeleslegétől, és gyomorgyűrűt helyeztet be.

"Amikor elhatároztam, hogy szakemberhez fordulok, 158 kiló voltam, a hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim teljesen kikészültek, a színpadon sem tudtam már úgy mozogni, és persze az önbizalmamnak sem használt, hogy több mint másfél mázsát nyomok" - mondta a Borsnak a zenész, aki hamar rájött, hogy a műtéttel nem kapott elszántságot és kitartást, így visszajöttek a kilók. "Nem sokkal később meg is szabadultam huszonnégy kilótól, ám az örömöm nem tartott túl sokáig. Hamar visszaszedtem a leadott felesleget, és éveken keresztül jojóeffektusban szenvedtem. Ha sikerült is lefogynom, az csak ideig-óráig tartott, ráadásul amikor megismerkedtem Tinával, a közös étkezések központi helyet foglaltak el az életünkben."

Emilio több mint 60 kilót fogyott Forrás: Emilio


Nemrég azonban elkezdett sportolni, és odafigyelni az étkezésre, így most 63 leadott kilónál jár, és még további tíztől szeretne megszabadulni. Ha ezt is elérte, akkor újra kés alá kell feküdnie, hogy a felesleges bőrt is eltávolítsák.

"Nem tudom még, hogy mi lesz... Igazság szerint rettegek a beavatkozásól, mert tudtommal iszonyatosan fájdalmas és kellemetlen, a több hónapos kényszerpihenőről nem is beszélve. Nem tehetem meg a családommal, hogy hosszabb időre nélkülözzenek, ahogy a közönséggel sem" - mondta a lapnak Emilio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.