Kedvenc gyorsételeivel fogyott 82 kilót Anthony Brown

diéta fogyás étrend pizza gyorsétel Anthony Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém túlsúllyal küzdött Anthony Brown édesapa, aki egy nap úgy döntött, életmódot vált. Azonban végül nem tudott ellenálni kedvenc gyorsételeivnek, úgy döntött azokkal fogy majd le. Azt állítja, sikerült neki. 

Nővére is cukorbetegséggel küzdött a túlsúlyos Anthony Brownnak, ezért egy nap úgy döntött, lefogy, nem szeretné megvárni, hogy ő is rosszul legyen.

"Évek óta nem mértem magam. Az egyik barátomnak volt egy mérlege, amely 170 kilóig mér, gondoltam ez lesz a nekem való, de csak annyit mutatott: error" - mondta a férfi a The Sunnak.

Anthony diétába kezdett, sok csirkemellet, zabpelyhet és zöldséget fogyasztott, ám 1 hónap után újra kívánni kezdte kedvenc gyorsételeit. Éppen ezért úgy döntött, nem kínozza magát, továbbra is a hízlaló ételeket fogyasztja, mindössze az adagon változtat. Napi 2 ezer kalóriát határozott meg magának, ezeket azonban hamburgerekkel, pizzával és rágcsálnivalókkal vitte be szervezetébe. Emellett naponta 1 órát töltött edőzteremben.

Anthony Brownnak így sikerült lefogynia 82 kilót. A cikk szerzői azonban azt is leszögezték, hogy azért, mert nála működött a gyorsételditéa, még nem biztos, hogy másnál is ez lesz a helyzet. Azért pedig, mert valamitől csökken az ember testsúlya, nem biztos, hogy egészséges.

Csézy: "A legfontosabb, hogy jóban legyek önmagammal"http://www.life.hu/ez-zsir/20180903-csezy-az-egeszseges-eletmod-es-a-tudatossag-hive.htmlVasárnap Sarka Kata műsorában, az Ez Zsír! magazinban Csézy a testi és lelki egészségről mesélt. Az énekesnő szerint ezek kéz a kézben járnak, ezért nagyon odafigyel arra is, hogy lelkileg fel tudjon töltődni. Ez Zsír!OrigoEz a trendi mostanság az éttermekbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20180904-etterem.htmlNyugat-Európában egyre több étterem és kávézó dönt úgy, hogy palackozott víz helyett inkább szűrt vizet kínál a vendégeknek. Ez egy olyan újszerű, fenntartható és felelősségteljes gondolkodásra vezethető vissza, amely hozzájárulhat a vendéglátás ökológiai lábnyomának csökkentéséhez. Ez a gondolkodásmód magában foglalja a helyi alapanyagok előnyben részesítését, és a település vízellátó rendszeréből származó víz használatát is. A lokális vizet használó vízkezelő technológiák iránt éppen ezért egyre nagyobb az érdeklődés Magyarországon is, és Budapesten van olyan étterem, ahol a teljes éttermi vízellátás a BWT vállalat különböző vízkezelési technológiáira épül. Jó hír, hogy ezeket akár az otthonunkban is bevethetjük. Hirdetés15 kiló bőrt kell leműteni Emiliórólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180904-15-kilo-bort-kell-lemuteni-emiliorol.htmlA gyomorgyűrűnek köszönhetően több mint 60 kilót fogyott Bangó Margit veje, Emilio. A zenésznek azonban újabb beavatkozásra lenne szüksége, hogy a felesleges bőrtől is meg kell szabadulnia.Ez Zsír!Csaknem belehalt önmaga éheztetésébe a műkorcsolyázó lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180903-csaknem-belehalt-onmaga-eheztetesebe-a-mukorcsolyazo-lany-anorexia.htmlCsaknem belehalt önmaga éheztetésébe a tehetséges műkorcsolyázó, Nicole Rossi. A fiatal nő 33 kilósra fogyott, az orvosok épp csak meg tudták menteni az életét. Ez Zsír!--A hétvége receptje: diókrémmel töltött padlizsánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180827-recept-diokremmel-toltott-padlizsan.htmlA dió az egyik legfinomabb és legegészségesebb mag, igazi csemege az őszi napokban. Süteményekhez sokan használják, pedig más receptekben, akár sós variációkban is kiválóan működik. Nézd meg, mivel párosította Buday Péter szakács! Ez Zsír!OrigoA meditáció is segíti a fogyást: próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180827-meditacioval-a-fogyasert.htmlKöztudott, hogy a stressz, illetve a rendszertelen életmód milyen nagy hatással van testi és lelki egészségünkre. De nemcsak közérzetünket, azt is befolyásolhatja, hogy éppen hány kilót nyomunk, és hogy sikerül-e fogyni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.