Vegán életmódra vált a pasid? Lehet, hogy kapuzárási pánikot él át

Forrás: Shutterstock -
kapuzárási pánik életmódváltás középkorú vegán életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa dolgot állítanak a kutatók: a kapuzárási pánik első jele lehet a férfiaknál, ha vegán életmódra váltanak.

A Metro azt írja, nemrég brit kutatók 3000 felnőttet faggattak ki életmódjukról és arra a következetésre jutottak, hogy z emberek az idő múlásával egyre inkább elkezdenek aggódni egészségük miatt, és ez főleg a férfiakra jellemző.

A válaszadók 24 százaléka azt vallotta, amikor ez a pont eljött az életükben, vegán életmódra váltottak, 31 százalék pedig jelentkezett egy nagyobb kihívásra, például egy maratonra.

A kapuzárási pánik jele lehet az életmódváltás Forrás: Shutterstock

A felmérés alapján úgy tűnik, az öregedés egyúttal magával vonja azt is, hogy gyakrabban látogatuk meg orvosunkat, változtatunk étkezési szokásainkon és teljesen lemondunk az alkoholról.

Általánosságban elmondható, hogy 30 év fölött kezdünk el jobban odafigyelni az egészségünkre, de a férfiak esetében általában a negyvenes évek jelentik a fordulópontot.

Csősz Bogi megunta a kritikákat, megmutatta magát retus nélkül ishttp://www.life.hu/sztarok/20180906-csosz-bogi-megunta-a-kritikakat-megmutatta-magat-retus-nelkul-is.htmlCsősz Bogi megunta, hogy követői folyton kritizálják megszerkesztett fotói miatt, ezért most feltöltött egy olyat is, amin egyáltalán nincs retus. TV + Sztárok--Meghosszabbították Pásztor Anna zaklatójának előzetes letartóztatásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-meghosszabbitottak-pasztor-anna-zaklatojanak-elozetes-letartoztatasat.htmlKéssel a cipőjében jutott be az Anna & The Barbies koncertjére egy férfi, aki az énekesnőt, Pásztor Annát akarta megtámadni. A férfit elfogták, a bíróság és az ügyészség most úgy látja, hogy meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoWeisz Fanni megmutatta azokat a papírokat, amelyek bizonyítják, nincs tartozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180906-weisz-fanni-megmutatta-azokat-a-papirokat-amelyek-bizonyitjak-nincs-tartozasa.htmlWeisz Fanni papírokkal igazolta, hogy nem adócsaló és tartozása sincs az adóhivatal felé. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter elváltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-sarka-kata-es-hajdu-peter-elvaltak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata több mint két éve ment tönkre, de a válást valamiért nem sikerült gyorsan elintézniük. Ha hihetünk azonban a legfrissebb értesüléseknek, nyár végére ezt is lezárták: a legnagyobb titokban elváltak. TV + SztárokOrigoTóth Andi dekoltázsa takarítás közben is nagyon mély: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-toth-andi-dekoltazsa-takaritas-kozben-is-nagyon-mely.htmlTóth Andi nem rejtegeti idomait még akkor sem, amikor takarít: aprócska felsőben tisztítja a házat. TV + SztárokOrigoRicky Martin hátrányos helyzetű magyar gyerekeket fogadott budapesti koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-ricky-martin-hatranyos-helyzetu-magyar-gyerekeket-fogadott-budapesti-koncertje-elott.htmlRicky Martin fogadta elsőként az UNICEF Magyarország új, Kilátó Élményprogramjában résztvevő fiatalokat. A világsztár – aki egyben az UNICEF jószolgálati nagykövete is – budapesti koncertje előtt találkozott hátrányos helyzetű 12-17 év közötti tinédzserekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.