Zsírbontásra járnak a kifutóra lépés előtt a Victoria's Secret angyalai

cellulit zsírbontás Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellek a tökéletesnél is tökéletesebbek szeretnének lenni, ezért minden speciális kezelést bevetnek. Ezt alkalmazzák a Victoria's Secret angyalai.

A Victoria's Secret modelljei mindent megtesznek azért, hogy kifogástalan legyen az alakjuk a kifutón. Számukra nem elegendőek az edzések, emellett speciális kezeléseket is bevetnek, hogy biztos legyen a siker. Ilyen a cellulit kezelés, vagyis a zsírbontás, amely során infravörös fénnyel, masszázzsal és vákuummal próbálják lerobbantani a makacs zsírsejteket, ezzel pedig feszesíteni a testet. „Nagyon sokféle testkezelést alkalmazok a lányokon, például a cellulit csökkentését" – mondta a Page Sixnek Lisa Guidi szalontulajdonos, aki azt is elárulta, hogy a lányok hasát és combját szokta kezelésbe venni.

Gigi Hadid is a Victoria's Secret modellje "Forrás: Getty Images/Taylor Hill "
Fürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180912-furdoruhaban-mutatta-meg-pocakjat-voksan-virag.htmlVoksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást. TV + Sztárok--Így edz egy NFL csapat, a Pittsgurgh Steelers játékosa, Antonio Brown wide receiverhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180911-igy-edz-a-pittsgurgh-steelers-nfl-csapat-jatekosa-antonio-brown-wide-receiver.htmlAz amerikai futball profi ligája, vagyis az NFL már hazánkban is hatalmas rajongó tábort tud maga mögött. Bevallom, engem sem hagy hidegen ez a kiélezett, erőről, ügyességről, felkészültségről és taktikáról szóló játék. Most pillantsunk bele, miként is edz az egyik kiemelkedő offens játékos, Antonio Brown. Ez Zsír!OrigoRengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180911-rengeteget-fogyott-a-szevek-szallodaja-sztarja-melissa-mccarthy.htmlSokszor ingadozott a molett színésznő, Melicca McCarthy súlya, akit a magyar nézők talán a Szívek szállodája című sorozatból ismerhetnek leginkább. Most azonban elképesztően fest. Ez Zsír!--13 kilót fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180911--13-kilot-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofia.htmlTarján Zsófia, vagyis a Honeybeast énekesnője remek formában van: 13 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoÍgy fogytam 30 kilót fél év alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180907-fogyas-fel-ev-alatt-30-kilot.htmlCharlene Bazarian hosszú évek alatt szedett fel 50 kiló súlyfelesleget, és évekig észre sem vette, hogy mennyire elhagyta magát. Egy megalázó eset azonban meghozta azt az „aha” pillanatot, ami ráébresztette, mennyire elvesztette a kontrollt, és rájött, hogy változtatni akar. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoÉtkezési szokások, melyek miatt nem megy le a hasi zsírhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180908-etkezesi-szokasok-melyek-miatt-nem-megy-le-a-hasi-zsir.htmlGyakran előfordul, hogy a kemény munka ellenére a makacs hasi zsír nem akar eltűnni. Ennek sok oka lehet, de íme, néhány dolog, amire érdemes odafigyelni, ha szeretnél megszabadulni az úszógumitól. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.