Csisztu Zsuzsának orvos férje segített a fogyásban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
alak fogyás Csisztu Zsuzsa szépség dr. Ketskés Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott az utóbbi időben Csisztu Zsuzsa műsorvezető-újságíró, aki decemberben kezdett bele az életmódváltásba orvos férje, dr. Ketskés Norbert segítségével. 

"Alapvetően igyekszünk egy kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás szerint élni, és a gyermekeimet is erre szoktatni. A férjem orvosként sokakkal ellentétben valóban ért a táplálkozáshoz, így sok hasznos tippet tud adni. Nagyon odafigyelek az alapanyagokra, piacra járok és őstermelőktől veszek zöldséget, húst. Cukros üdítőket vagy chipset például egyáltalán nem tartunk otthon. Szeretem tudni, mi van az asztalon" - mondta a Borsnak Csisztus Zsuzsa műsorvezető, újságíró, aki decemberben kezdett bele az életmódváltásba, most pedig kirobbanó formában van.

Csisztu Zsuzsa remek formában van Fotó: Polyák Attila - Origo

Nemcsak a táplálkozásra, hanem a sportra is odafigyel. Hetente legalább háromszor edz a bikram jóga mellett. Leszögezte: már túl van azon, hogy mindennap mérje testsúlyát.

"Nincs kitűzött célom, hogy meddig szeretnék lefogyni. Nálam az a fontos, hogy jó legyen a közérzetem, egészséges legyek és fitt maradjak a fiaim mellett is" - mesélte Csisztu. Hozzátette: mindig a természetesség híve volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.