Julia Roberts 20 kilót fogyott egy szerep kedvéért

diéta Julia Roberts szerep fogyás forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imád enni Julia Roberts, ám egy szerep kedvéért mégis le kellett fogynia 20 kilót a tökéletes alakú színésznőnek. Ehhez segítséget kellett kérnie. 

"Szeretem a jó sütit" - mondta egy alkalommal Julia Roberts, de nemcsak a süteménykért, hanem a tésztákért is rajong.

Nemrégiben azonban egy szerep kedvéért le kellett fogynia 20 kilót. Nem volt kis feladat számára, hiszen imádja a közös családi étkezéseket. "Miért fél mindenki a tésztától? Semmi rosszat nem tett velünk" - idézi Roberts szavait a Newidea.

A fogyáshoz Carrie Wiatt táplálkozási szakértő segítségét kérte, aki úgy állította be a színésznő étrendjét, hogy ne kelljen nélkülöznia kedvenc fogásait. Például a tésztát és a krumplipürét.

Julia Robert mindenesetre nagyon sokat fogyott, látbai szinte törékenynek tűnnek.

Rengeteget fogyott a színésznő Forrás: Getty Images/2018 Walter McBride/Walter Mcbride

Így néz ki Kulcsár Edina a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-igy-nez-ki-kulcsar-edina-a-szules-utan.htmlKulcsár Edina nem hagyta ki a találkozót Terence Hill-el, melyről képet is posztoltak, így láthattuk, hogyan néz ki szülés után a modell. Ez Zsír!OrigoHollywood legkeményebb fogyási kálváriája: Kirstie Alley a jojó effektus fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-kirstie-alley-es-a-jojo-effektus.htmlA 67 éves Kirstie Alley fogyási kálváriája évtizedek óta újra és újra beszédtémává válik. Nem is véletlen, hiszen a színésznő igencsak látványos átalakulásokon van túl, legyen szó fogyásról vagy hízásról. Utánanéztünk a történetének, és hogy manapság hogyan gondolkodik minderről. Ez Zsír!OrigoMauritániában azért hizlalják a lányokat, hogy férjet fogjanak maguknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-mauritaniaban-azert-hizlaljak-a-lanyokat-hogy-ferjet-fogjanak-maguknak.htmlMauritániában akkor kívánatos egy nő, ha gömbölyű idomokkal rendelkezik, ezért a szülők már kiskoruktól fogva hizlalják a lányokat, hogy jó férjet fogjanak maguknak. Ez Zsír!ThinkstockSchobert Norbi állítja, a kövér gyerek a szülő hibájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-schobert-norbi-allitja-a-kover-gyerek-a-szulo-hibaja.htmlA túl sok szénhidráttól híznak meg a gyerek, erről a szülők tehetnek - erről posztolt nemrég Schobert Norbi. Ez Zsír!OrigoEzért ne rendelj soha az internetről kisméretű hasleszorítót: vicces videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180919-ezert-ne-rendelj-soha-az-internetrol-kismeretu-hasleszoritot.htmlLaura, egy átlagos nő, aki lapos hasat szeretett volna magának. Rendelt is egy hasleszorítót az internetről, de sajnos a darab nem pont úgy állt rajta, ahogyan ő az elképzelte... Ez Zsír!OrigoBerki Mazsi és Berki Krisztián két hamburger mellől üzeni: az diétázzon, aki nem néz ki jólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180919-berki-mazsi-es-berki-krisztian-ket-hamburger-mellol-uzeni-az-dietazzon-aki-nem-nez-ki-jol.htmlBerki Krisztián és kedvese, Mazsi két hatalmas hamburger mellől üzenték: az diétázzon, aki sz*rul néz ki. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.