Stephen Ringo 184 kilósan túl nagy volt a szexhez: több mint 100 kilótól szabadult meg

Forrás: NORTHFOTO -
súly fogyás szex Stephen Ringo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephen Ringo házassága hatalmas mérete miatt ment tönkre: a férfi 184 kilós volt, amikor már képtelen volt a szexre is. A mélypont azonban fogyásra inspirálta, elképesztő, ahogy most kinéz.

Stephen Ringo szinte olyan széles volt, amilyen magas. A férfi legsúlyosabb állapotában a 184 kilót is elérte, hatalmas mérete pedig a házasságába került. Tönkrement a kapcsolata, ugyanis már arra is képtelen volt, hogy szexeljen. Végül azonban kiderült, hogy ez volt a legjobb dolog, ami történhetett vele, ugyanis kapcsolatának vége számára egy új élet kezdetét jelentett, és fogyásra inspirálta.

Stephen Ringo 184 kilóról indult Forrás: NORTHFOTO

A súlyom visszafogott egy csomó dologtól. A reggeli öltözködés is nehéz volt. Soha nem készítettem ételeket magamnak, általában gyorséttermekben ettem" – mondta a férfi, aki gyökeresen változtatott életmódján, miután házassága tönkrement. Ez pedig több mint 100 kilós fogyást eredményezett. Odafigyelt az adagokra, és két hónap után könnyedebb mozgásokat is elkezdett végezni. A változás elképesztő.

Így néz ki most Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.