Követőit kérte, photoshopolják széppé: a bloggert megdöbbentette a végeredmény

Forrás: Instagram/Nude Nutritionist -
szép vékony Photoshop követő egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A blogger úgy döntött, követőivel photoshopoltatja széppé és egészségessé magát, ám ez valójában csak egy társadalmi kísérlet volt. Kíváncsian várta, mit gondolnak az emberek az egészséges testről, és az eredmény megdöbbentette.

Érdekes kísérletbe fogott Lyndi Cohen, a Nude Nutritionist nevű Instagram-oldal kezelője. Megkérte követőit, hogy alakítsák át a fotóját olyanra, amit ők szépnek és egészségesnek találnak, az eredmény azonban megdöbbentette: szinte mindenki vékonyabbra szabta a nő testét, eltűntették az anyajegyeket. Természetesen Lyndi közzétette a szerkesztés előtt és után készült képeket is, és elmondta véleményét: aggasztónak találja, hogy az emberek számára az egészséges az csak a vékonyabbat, tökéletesebbet jelenti.

A blogger így is gyönyörű Forrás: Instagram/Nude Nutritionist

Ő maga ugyan ki van békülve a testével, de nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg nő nincsen, és ezen nem segítenek a magazinok vagy celebek tökéletesre szerkesztett fotói sem. Ők ugyanis nem mutatják meg az eredeti felvételt, csak azt láthatjuk, amelyen már vékonyan és tündöklőn pózolnak, pedig nekik is vannak hibáik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.