Slick Woods két héttel a szülés után teljesen lapos hassal pózolt

alak modell szülés Slick Woods terhes Rihanna test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenórás terhesen lépett kifutóra Rihanna divatbemutatóján Slick Woods modell. Két héttel a szülés után már bátran mutatta meg alakját. 

Néhány héttel ezelőtt igencsak meglepő divatbemutatóval rukkolt elő Rihanna. Az énekesnő új kollekcióját nem átlagos modellek mutatták be. Itt lépett kifutóra a mindenórás Slick Woods is, akit a helyszínen tartózkodó orvosok szállítottak kórházba, ugyanis beindult a szülés.

Két héttel később a modell már bátran mutatta meg alakját Instagram-oldalán - szúrta ki a Daily Mail. Woods úgy festett, mintha soha nem lett volna várandós. Azt azonban biztosra lehet tudni, hogy a kép a szülés után készült, hiszen a háttérben ott van a babakocsiban fekvő kisfia is.

Egészségbomba őszre: a birsalma jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-a-birsalma-jotekony-hatasai.htmlHabár a birsalma feldolgozása nem a legegyszerűbb dolog, nagyon is megéri évente egyszer nekiállni ennek a műveletnek. A birsalmának ugyanis rengeteg jótékony hatása van, ráadásul sokféleképpen elkészíthető, és mindenhogy nagyon finom. Ez Zsír!Origo Követőit kérte, photoshopolják széppé: a bloggert megdöbbentette a végeredményhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-kovetoit-kerte-photoshoppoljak-szeppe-a-bloggert-megdobbentette-a-vegeredmeny.htmlA blogger úgy döntött, követőivel photoshopoltatja széppé és egészségessé magát, ám ez valójában csak egy társadalmi kísérlet volt. Kíváncsian várta, mit gondolnak az emberek az egészséges testről, és az eredmény megdöbbentette. Ez Zsír!OrigoTess Holliday plus size modell ismét ledobta a ruháit (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20180927-tess-holliday-plus-size-modell-ismet-ledobta-a-ruhait-18.htmlMeztelenül heverészik legújabb fotóján Tess Holliday plus size modell. Azt írta, biztosan sokan támadják majd a képért, de már megszokta. Ez Zsír!OrigoJennifer Lopez megmutatta hihetetlen izmait: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180926-jennifer-lopez-megmutatta-hihetetlen-izmait.htmlJennifer Lopez alakját nem véletlenül irigylik annyian: elképesztően izmos és feszes teste van. Ez Zsír!--Hihetetlen, de ezek az ételek több fehérjét tartalmaznak, mint a tojás http://www.life.hu/ez-zsir/20180923-7-etel-ami-tobb-feherjet-tartalmaz-mint-a-tojas.htmlA tojás rendkívül népszerű fehérjeforrás, és számos verzióban építhető be a napi étkezésbe: főtt, sült, lágy formáját a legkülönfélébb ételekhez adhatjuk hozzá. Egy 50-54 grammos átlagos méretű tojás 75-80 kalóriát, 6 gramm fehérjét és 13 esszenciális vitamint, valamint ásványi anyagot tartalmaz. Azonban a szakértők csupán napi két darab tojás fogyasztását javasolják. Mit együnk tehát, ha fontos számunkra a magas fehérjebevitel? Mutatjuk! Ez Zsír!OrigoStephen Ringo 184 kilósan túl nagy volt a szexhez: több mint 100 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180925-stephen-ringo-184-kilosan-tul-nagy-volt-a-szexhez-tobb-mint-100-kilotol-szabadult-meg.htmlStephen Ringo házassága hatalmas mérete miatt ment tönkre: a férfi 184 kilós volt, amikor már képtelen volt a szexre is. A mélypont azonban fogyásra inspirálta, elképesztő, ahogy most kinéz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.