Fitneszsztárok, akik nem akarnak soványak lenni: fotó

fotó fitnesz sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha fitneszsztárokról beszélünk, mindenki előtt egy karcsú és kockás hasú ember képe jelenik meg, pedig nagyon sok olyan edző van, aki telten inspirálja az embereket. Íme, néhány közülük.

Mindenki úgy hiszi, hogy a fitnesz szerelmesei karcsúk és elképesztően izmosak, egyetlen gramm felesleg nélkül, pedig bőven vannak olyanok, akik imádják a testmozgást, de alakjuk koránt sem tökéletes. Követőik viszont így imádják őket, ők meg magukat.

1. Jessie Diaz-Herrera

A táncosnő nemcsak azt tanítja, hogyan lehet pozitív testképet kialakítani a tánccal, de keményen edz is. Habár teste nem egyezik meg a klasszikusnak mondott fitneszmodellekével, ez senkit nem érdekel, legfőképp őt nem.

2. Dana Falsetti

Dana a jóga szerelemese, annak ellenére, hogy sok stúdió nem fogadta kedvesen. Ő azonban célul tűzte ki, hogy saját tapasztalatai nyomán segít másoknak elfogadni önmagukat.

3. Roz The Diva

Roz hihetetlenül szexi testmozgást végez: rúdtáncol, de emellett személyi edzőként is dolgozik.

4. Jessica Rihal

A jógaoktató tudását és apasztalatát arra tette fel, hogy a pozitív testképre, és önmaguk szeretetére tanítsa az embereket.

5. Maria Odugba

Maria szintén a jógán keresztül próbálja elárni az embereket, és megmutatni, milyen küzdelemeken megy át a fitnesz világában az a nő, akin van plusz kiló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.