Nyolc éve csak gyümölcsöt eszik Mizuki Nakano: ez történt a szervezetével

Forrás: ameblo.jp/fruit-mizuki -
szervezet gyümölcs evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült kísérletbe fogott egy volt japán professzor, Mizuki Nakano: nyolc éve csak gyümölcsöt eszik.

Mizuki Nakano egykori professzor nyolc éve határozta el, hogy elvégez magán egy kísérletet: kipróbálja, mi történik a testével, ha csak gyümölcsöt eszik. Fokozatosan kezdte el növelni a napi adagját egészen addig, amíg már tényleg csak ezekből állt az étrendje. Még a folyadékot is gyümölcslevek formájában vitte be. Valóságos sztárrá vált, ám egyszer csak eltűnt a nyilvánosság elől.

Nyolc éve csak gyümölcsöt eszik Mizuki Nakano Forrás: ameblo.jp/fruit-mizuki


Azt híresztelték, valószínűleg belehalt a kísérletbe, de a professzor visszatért, hogy eloszlassa a halálával kapcsolatos rémhíreket. Közölte, nemcsak nem halt meg, de valóságos szuperemberré vált a gyümölcsök fogyasztásától - írja az Odditycentral. Azt állítja, hogy a fehérje teljes hiánya, és a gyümölcsök hosszú távú fogyasztásának eredményeként a teste egy különleges baktériumot kezdett el termelni, amely képes a nitrogént fehérjévé alakítani. Természetesen erre semmilyen tudományos bizonyíték nincsen, csupán Mizuki Nakano állítja ezt, de mindenkit óva intenénk attól, hogy kövessék a példáját, hiszen a változatos, fehérjékben, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend az egészség alapja.

Fitneszsztárok, akik nem akarnak soványak lenni: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-fitneszsztarok-akik-nem-akarnak-sovanyak-lenni.htmlHa fitneszsztárokról beszélünk, mindenki előtt egy karcsú és kockás hasú ember képe jelenik meg, pedig nagyon sok olyan edző van, aki telten inspirálja az embereket. Íme, néhány közülük. Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért imádjuk a szelídgesztenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-ezert-imadjuk-a-szelidgesztenyet-jotekony-hatasai.htmlAmellett, hogy rendkívül egészséges, igazi hangulatfokozó étel, amit ráadásul főételben, de nassolnivalóként is fogyaszthatunk. A szelídgesztenye kétségtelenül az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere. Most eláruljuk, miért imádjuk! Ez Zsír!OrigoNigella Lawson lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-nigella-lawson-lefogyott.htmlNigella Lawson mindig imádta a finom falatokat, és nem is sanyargatta magát sohasem, most mégis teljesen átalakult: lefogyott. Ez Zsír!--100 év felett is egészségesen - Idős emberek vallanak arról, hogy mi a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181001-100-evesen-egeszsegesen-idos-emberek-vallanak-arrol-hogy-mi-a-hosszu-elet-titka.htmlMi a titka a hosszú és egészséges életnek? A Place for Mom megpróbálta kideríteni a választ: összegyűjtött 100 interjút olyan emberekkel, akik elmúltak 100 évesek. Az ő életmódjuk és bölcsességük, ha nem is ad kifejezett útmutatást, jó kiindulási alapot azonban mindenképp. Ez Zsír!OrigoElárulta fogyása titikát Veres Mónika énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181001-igy-adta-le-a-plusz-kilokat-veres-monika-nika-enekesno.htmlVeres Mónika, vagy ahogy legtöbben ismerik, Nika a Ez Zsír! magazin kamerái előtt vallott fogyási kálváriájáról: a nehézségekről és a sikerekről is. Ez Zsír!OrigoAshley Graham és Tess Holliday: így hatnak ránk a plus size modellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180929-ashley-graham-es-tess-holliday-igy-hatnak-rank-a-plus-size-modellek.htmlA milánói divathéten is tündököltek a kifutón a plus size modellek, ám be kell ismernünk, hogy plus size és plus size között is van különbség, nézzük csak meg Tess Hollidayt és Ashley Grahamet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.