Gáspár Evelin egy szépészeti kezelésről jelentkezett be, zsírleszívásra készülhet

zsírleszívás alak szépészeti kezelés fogyás Gáspár Evelin egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években 40 kilótól szabadult meg a friss diplomás Gáspár Evelin. Most egy szépészeti kezelésről jelentkezett be Insta-storyban, amelyről azt mondta, hogy ezt zsírleszívások előtt szokták alkalmazni. Vajon ez lesz nála a következő lépés?

Nemrégiben beszélt arról Gáspár Evelin, hogy 40 kilótól szabadult meg az évek alatt. Kamaszkorában kénytelen volt a férfi ruhák között válogatni, de olyan volt, hogy édseapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő.

Most úgy érzi, elérte a vágyott alakot, a teljes életmódváltásnak köszönhetően nemcsak szép, de egészséges is. Ám most közösségi oldalán egy LPG nevű szépészeti kezelésről jelentkezett be, melyről a következőt mondta. "Itt vagyok az LPG kezelésen, ami a zsírleszívás előtti eljárás". Vajon zsírleszívásra készül vagy csak ezt a kezelést vállalta? Erről egyelőre nem lehet tudni.

Gáspár Evelin Insta-storyba töltötte fel, milyen kezelésen van Forrás: Instagram/evelingaspar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.