Balázs Andi egy fehérjediéta segítségével 13 kilótól szabadult meg

Forrás: Instagram/Balázs Andi -
diéta Balázs Andrea fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi év elején leszokott a dohányzásról, így jó pár kiló felszaladt rá. Bár megbékélt kerekded alakjával úgy érezte, az egészsége érdekében le kell adnia pár kilót, így egy fehérjediéta segítségével kezdett el diétázni.

Balázs Andi az egészsége érdekében döntött úgy, hogy a 40. születésnapjáig 10 kilótól szabadul meg: túlszárnyalta vágyait, ugyanis egy fehérjediéta segítségével 13 kilót sikerült leadnia.

"Tinédzserkorom óta ilyen alkatú vagyok, amivel nagyon szépen megbarátkoztam. Szeretem a tökéletlenségemet, és kacagni is tudok magamon. Gábor is úgy szeret, ahogy vagyok. De az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is.

Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. Igazi, energikus, jó csaj, pont, mint a 30. szülinapomon, és az a csodálatos, hogy a párommal, Gáborral közösen vágtunk bele és váltottunk életmódot. Ez a közös ügyünk lett, ami még közelebb hozott minket egymáshoz. Neki 14 kilót sikerült leadni - mesélte a Borsnak Andi, aki azt is elárulta, bármikor érkezhet hozzájuk a baba.

Baba bármikor jöhet, nem teszünk ellene, csodálatos lenne, ha holnap megtörténne. A karrier sosem gátolná a családalapításunkat. Az esküvő is tervben van, és volt mindig is, nagy álmunk a 20. évfordulónkon Párizsban megesküdni, de igazából a papír elsárgul, nekem pedig a lényeg, hogy Gábor itt van, és most is fogja a kezemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.