Korábban 50 kilót fogyott, és teljesítette az Ironmant, most újra ez Koór Béla célja

életmódváltás egészséges életmód Ironman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Béla nem elsőre tesz tanúbizonyságot rendkívüli akaraterejéről. Korábban már sikerült neki a csúcsra érni, de most újra ez a célja. A sportoló a vasárnapi Ez Zsír magazinban nyilatkozott terveiről.

2012-ben kezdett életmódváltásba, akaraterejének köszönhetően 50 kilótól szabadult meg Koór Béla. A fogyást és életmódváltást megkoronázandó, 2014-ben megcsinálta az Ironmant, majd 2015-ben újra, ráadásul 40 perccel jobb idővel. Ekkor azonban nem tűzött ki újabb célt, és észrevehetetlenül elkezdtek felszökni rá a kilók. Nem is tagadja, hogy kifejezetten édesszájú, idén nyáron azonban ráeszmélt, hogy tarthatatlan ez az állapot. Most -60 kiló a cél, és 2020-ban a teljes távú Ironman teljesítése Floridában.

„Elesni könnyű, bárki tud. Az igazi győztesek és bajnokok mind eggyel többször álltak fel, mint ahogy elestek” – mondja Béla, aki kétségtelenül újra fel fog állni. Nézd meg vele készült riportunkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.