Titokban felhizlalta a testvéreit az esküvőjére a menyasszony: ő akart a legszebb lenni

Forrás: Thinkstock -
hizlal koszorúslány elhízás menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetet osztott meg az interneten egy újdonsült feleség: titokban felhizlalta a lánytestvéreit az esküvőjére, nehogy véletlenül jobban nézzenek ki nála a nagy napon.

Penny a család középső gyermeke, aki mindig is egy kicsit irigy volt a nővérére, Maggie-re és a húgára, Charlie-ra. A féltékenység odáig fajult, hogy mire elérkezett az esküvője, ördögi tervet eszelt ki a testvérei ellen.

Mivel nem szerette volna, ha az esküvőn a koszorúslányai szebben néznek ki nála, azért a világos bőrszínükhöz egyáltalán nem illő neonsárga színű ruhát választott nekik. Persze először a testvérek ellenkeztek, végül mégis rábeszélte őket.

A menyasszony durván elbánt a testvéreivel Forrás: Thinkstock

És ez még nem minden: Penny úgy döntött, titokban felhizlalja a lányokat. Már hónapokkal a nagy nap előtt olyan turmixokat készített nekik, amelyben csupa hizlaló összetevő volt. Az eredmény meg is lett, a ceremóniára Maggie és Charlie annyi plusz kilót szedett magára, hogy még a ruhákat is át kellett szabatni.

Penny tökéletesen elégedett volt az esküvőjével, hiszen végre ő volt a középpontban és túlragyoghatta a testvéreit. Mint mondja, érez egy kis lelkiismeret-furdalást, de most nagyon boldog – számolt be a különös történetről a Wimn magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.