Így néz ki az egykori pornósztár teste, miután 30 kilót fogyott: fotó

diéta fogyás test pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornósztár, Jenna Jameson 30 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban. Most retusálatlan fotón mutatta meg, hogyan néz ki a teste.

Az egykori pornósztár, Jenna Jameson terhessége alatt szedett jelentős súlyfelesleget magára, de nemrég a ketogén diétának köszönhetően 30 kilótól szabadult meg – számolt be róla a Women's Health.

Karcsú alakját rengetegen dicsérik, ő azonban megelégelte a színlelést és megmutatta, hogy ő sem tökéletes. Nemrég olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amelyen jól látszik, a gyors fogyás miatt a hasán lévő bőr nem tudott visszahúzódni és redős maradt.

Ez a hasam. Igen, ráncos. És ennél még rosszabbul néz ki, ha nem húzom ki magam. Én is csak olyan vagyok, mint bárki más. Vékony lettem, de a bőröm ilyen maradt. Idegesítő. De ez a valóság. Úgy éreztem, meg kell ezt nektek mutatnom, mert én sem vagyok tökéletes. Lassan sikerült elfogadnom ezt az egészet. És tudjátok, mi a legviccesebb? A pasimnak tetszik. Persze, mondhatjátok, hogy ez semmiség, ugyanakkor én korábban egy olyan világban mozogtam, ahol minden a tökéletességről, az összehasonlításról szólt. Nekem abból elegem lett” – írta közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.