Egy hétig Beyoncé életmódját követte: nagyon megbánta

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca -
diéta Beyoncé életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle egy hétig kipróbálta Beyoncé étrendjét és életmódját. Azóta már nagyon megbánta, végigszenvedte az öt napot...

Hétfő

Bár Michelle pont megfázással küzdött, nagy lelkesedéssel vetette bele magát a projektbe. Ahogyan Beyoncé, ő is három tojásfehérjéből készült rántottát készített reggelire, amelyet alaposan megfűszerezett, hogy legyen valami íze. Az ebéd viszonylag laktató volt, és természetesen az edzésről sem feledkezett meg, két órán át sportolt, megdolgoztatta fenék- és lábizmait, valamint a felsőtestét is. A napot szusival zárta.

Kedd

Ismét jöhetett a rántotta, de immár 5 tojásból, a hármat túl kevésnek találta. A nap hátralévő részében balzsamecetbe áztatott uborkát és sárgarépát rágcsált. Nekiállt edzeni, kerékpározott, és hasra is dolgozott. A nap végén nagyon kimerültnek érezte magát.

Szerda

A harmadik napon már kezdett elege lenni Michelle-nek, folyton éhes volt, nyűgösen ébredt, és a párja is kezdett megijedni tőle. Elkészítette a szokásos rántottát, de ismét több tojásból, mint amennyit kellett volna. A nap hátralévő részében még elfogyasztott néhány szelet pulykafelvágottat kapribogyóval, hallal és uborkával. Végzett az edzéssel is, de már nagyon szenvedett, a szervezete rettentően kívánta a cukrot és a szénhidrátot. Egyszer el is sírta magát.

Beyoncé étrendjét követte egy hétig - nagyon megbánta Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca

Csütörtök

Nem bírta tovább, a rántottához felhasználta a sárgáját is. Este salátát készített magának, amelybe tett jó nagy adag avokádót is. Így egy kicsit jobban érezte magát, és nem hagyta ki a kétórás edzést.

Péntek

Megajándékozta magát két szelet pirítóssal. Bár a nadrágja már kezdett kicsit lötyögni rajta, a hasa laposabb lett, alig várta, hogy véget érjen a projekt, és visszatérjen a régi étrendjéhez - számolt be róla a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.