Így edz harmadik gyermeke születése után Farkasházi Réka

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya Farkasházi Réka pilates edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár háromgyermekes édesanya, Farkasházi Réka az Ez Zsír! magazinban mesélt arról, hogyan telnek manapság a mindennapjai. A LifeTV kameráinak azt is elárulta, hogyan tartja magát formában.

A színésznő több mint 10 éve a pilates híve. Harmadik gyermeke, Tamara születése után négy hónappal pedig újra edz. "Már éreztem, hogy szükségem van rá, hogy átmozgassam magam. A várandósság is megterheli a testet, hogy elmúltam 40 éves, az is másképp hat a testemre és a regenerálódás folyamatára. Közben cseperedik a kisbabánk, most már hat kiló, amit mozgatni, cipelni kell, és akkor a szoptatással járó testhelyzet is: ez mind-mind megdolgozza a nők testét" - mondja Farkasházi Réka, akinek most fő célja az edzéssel nem a fogyás, hanem hogy visszanyerje a fizikumát, és ne legyenek nyaki vagy derékfájdalmai. "Most az egészségem a fontos, és persze a kisbaba" - mondja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.