Kate Ovens hatalmas adagokat eszik, mégis karcsú maradt: ez a titka

Forrás: Instagram/Kate Ovens -
karcsú titok hízás étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Ovens hatalmas étvágyából csinált karriert: YouTube-csatornát indított, ahol bemutatja, hogyan végez az óriási adagokkal. Ráadásul annak ellenére, hogy mennyit eszik, karcsú maradt. 

Kate Ovens sosem volt és nem is lesz az a nő, aki salátákat rágcsálva tengeti a mindennapjait. Mindig is óriási étvággyal rendelkezett, és ebből csinált karriert. A 24 éves nő 59 kiló annak ellenére, hogy hatalmas hamburgereket eszik, és az ajánlott kalóriabevitel többszörösét fogyasztja el a kihívásai során. Ezzel foglalkozik ugyanis: YouTube-csatornáján mutatja be, hogyan végez az óriásoknak való adagokkal.

Kate Ovens hatalmas adagokat eszik, mégis karcsú marad Forrás: Instagram/Kate Ovens

„Az emberek az hihetik, hogy az edzőteremben élek, de ez nem így van. Megpróbálok egy héten háromszor edzeni, és naponta 10 ezer lépést megtenni. Valójában nem annyit eszem minden nap, mint a videókon, a lényeg az egyensúly”mondja Kate. Azért még így is csoda, hogy ilyen karcsú tud maradni, hiszen más már akkor is hízna, ha csak ránézne ezekre az adagokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.