A sztárok edzője, Shona Vertue elárulta, miért nem szabad másnaposan edzeni

Forrás: Shutterstock -
másnaposság izzadás hidratálás egészség Shona Vertue edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ötletnek tűnhet, ha egy átmulatott éjszaka után elmegyünk edzeni, hogy kiizzadjuk a méreganyagokat, ám a sztárok trénere, Shone Vertue óva int ettől. 

Shona Vertue olyan hírességeket edz, mint David Beckham. A U Magazinnak most elmondta, hogy sokan jó ötletnek tartják, hogy másnaposan edzeni induljanak, ám ez a lehető legrosszabb, amit tehetünk.

Bár a legtöbben úgy gondolják, ilyenkor kiizzadjuk az alkoholt és a méreganyagokat, valójában a testünk arra vágyik, hogy hidratálják, minél több folyadékot kapjon. Így az, amire a legkevésbé vágyik, az az izzadás. Nem beszélve arról, hogy a májunk is dolgozik az alkohol lebontásán, így jobb, ha nem hajtjuk túl a testünket.

Másnaposan inkább pihenjünk, és igyunk sok vizet Forrás: Shutterstock

Káposztacsipsz: egészséges nassolnivaló a hétvégérehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181108-kaposzta-csipsz-egeszseges-nassolnivalo-hetvegere.htmlEgy jó kis hétvégi filmezéshez bizony szükség van nassolnivalóra is. A legtöbb bolti ropogtatnivaló azonban nem éppen egészséges: vagy rengeteg só van benne, vagy annál is több adalékanyag. Most megmutatjuk egy otthon is könnyedén elkészíthető csipsz receptjét. Ez Zsír!OrigoElképesztően sokat fogytak a Survivor szereplőihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181109-elkepesztoen-sokat-fogytak-a-survivor-szereploi.htmlRengeteget fogytak a Survivor játékosai a műsor alatt. Kiesésük után ráálltak a mérlegre, és nagyon megdöbbentek az eredményen. Ez Zsír!OrigoSurvivor Alexandra 6 kilót hízott a forgatás alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181109-survivor-alexandra-6-kilot-hizott-a-forgatas-alatt.htmlSurvivor Alexandra bevallotta, társaival szemben ő nem fogyott, hanem hízott az RTL túlélőshow-jában. Ez Zsír!Origo53 évesen is bomba formában van: ez Sarah Jessica Parker titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181108-sarah-jessica-parker-bombaformajanak-titka.htmlSarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja 53 évesen is szuperjól néz ki. Nemcsak három gyermeke tartja formában, hanem a mozgás és az egészséges étrend is. Habár imádja a sajtokat, a tésztákat, de még a szalonnát is. Ez Zsír!OrigoAz avokádó segíthet a hasi zsír eltüntetésébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181108-az-avokado-segithet-a-hasi-zsir-eltunteteseben.htmlTéged is zavarnak az úszógumik és a zsírpárnák? Van egy gyümölcs, amellyel sokat tehetsz az alakodért. Az avokádó segíthet megküzdeni a hasi súlyfelesleggel. Ez Zsír!Origo5 tipp a lapos hasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181107-tippek-a-lapos-hasert.htmlHa elégedetlen vagy a súlyoddal, ha csak egy kevés hasi zsír választ el az álomalaktól, akkor is bevetheted ezeket az egyszerű, de sokat érő tippeket. Lapos hasra fel! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.