Szirotai Ciki, a volt x-faktoros 60 kilótól szabadult meg

X-Faktor fogyás Szirotai Ciki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas súllyal élt az X-Faktorban feltűnt versenyző, Szirotai Ciki és habár már megszabadult 60 kilótól, még bőven van mit leadnia. 

Már akkor is komoly túlsúllyal küzdött Szirotai Ciki, amikor feltűnt az X-Faktorban, de később még több kilót szedett magára. Összesen 207 kiló volt, amikor az egyik régi barátja felhívta a figyelmét arra, ha így folytatja, meg fog halni. Ismerőse kezdte el őt edzeni, és már sikerült 60 kilótól megszabadulnia. Bár még mindig messze van az ideális súlyától, jó úton halad.

Természetesen a táplálkozásán is változtatott, hiszen a fő gondot az jelentette, hogy amikor huszonévesen abbahagyta a súlyemelést, az ételei adagjából nem vett vissza. Most azonban vegetáriánus étrendet követ, sok vizet iszik, és sokat mozog, így valószínűleg a mostani 147 kilójából is sokat fog még lefaragni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.