Majdnem 100 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzsere

kövér műtét fogyás tinédzser Mihir Jain elhízás étrend egészség mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkövérebb tinédzserének tartották az indiai Mihir Jaint, aki már iskolába sem tudott járni, hiszen a lábai alig bírták el a hatalmas súlyát. Közel egy évvel ezelőtt megműtötték, azóta rengeteget fogyott, eltökélt szándéka, hogy folytassa a munkát. 

Már kisgyermekként is elhízottnak számított az indiai tinédzser, Mihir Jain. Édesanyja fájó szívvel nézte, ahogy társai iskolába járnak, míg a fia otthon kénytelen tanulni, mert a lábai nem bírták el a súlyát. Már tinédzser kora előtt vérnyomásproblémák léptek fel nála.

Ahogy mi is megírtuk: megműtötték Mihirt, ezután pedig rohamos fogyásnak indult. Közel egy év alatt több mint 95 kilótól szabadult meg, most 139 kilogramm a súlya.

A Daily Star cikke szerint eltökélt szándéka, hogy folytassa a kemény munkát, amelyet az orvosával elkezdtek. Mint mondta: érzi saját magán a pozitív változásokat, nem adja fel a küzdelmet.

Az 5 legegyszerűbb fogyókúrás tipp: ha ezekkel nem sikerül, akkor semmivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181128-a-legegyszerubb-fogyokuras-tippek.htmlAz emberek legtöbbször túldimenzionálják a fogyást. Különböző hangzatos diétákkal próbálkoznak, pedig csak néhány, életmódváltásra vezető, egyszerű tippre van szükség, hogy elinduljunk a jó úton. Ez Zsír!OrigoA legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!OrigoNégy, itthon kevésbé ismert gabonaféle az egészség oltárán http://www.life.hu/ez-zsir/20181125-4-gabonafele-melyek-rengeteget-tehetnek-az-egeszsegert-es-a-fogyasert.htmlTörj ki a zab és a rozs bűvköréből! Az egészség és a fogyás érdekében sokkal több zöldséget kell ennünk, de ez nem feltétlenül jelenti kizárólag a rizs és a vibrálóan színes növények töménytelen mennyiségű fogyasztását. Most mutatunk négy olyan, itthon kevésbé ismert gabonafélét, amelyekkel egyrészt változatosabbá teheted az étkezésedet, másrészt pedig jót teszel a szervezeteddel. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért a savanyú káposzta igazi csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-savanyu-kaposzta-az-egyik-legfontosabb-teli-vitaminforrasunk.htmlA fehér káposzta fermentált, azaz erjesztett változata a savanyú káposzta, ami rendkívül egészséges, főleg télvíz idején nagy hasznát vehetjük immunerősítő tulajdonságának, de például fogyókúrázóknak is ajánlott. Tudj meg róla mindent! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi szerint csinosnak kell lenni, nem vékonynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181127-schobert-norbi-szerint-csinosnak-kell-lenni-nem-vekonynak.htmlSchobert Norbi sem hagyta ki a FitBalance-ot, ahol amellett, hogy órát tartott, azt is elmondta: a karcsúság menő. Ez Zsír!OrigoGyerekkorában molesztálták, az evésbe menekült – így fogyott le a 140 kilós nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-felicia-keathley-65-kilot-fogyott-mertektelen-eves-szindromabol-gyogyult-ki.htmlFelicia Keathley 140 kiló volt, amikor elhatározta, hogy vissza akarja kapni az életét. Pszichológus segítségével sikerült rájönnie, hogy gyerekkori szexuális bántalmazás miatt alakult ki az evészavara, ami az elhízást is okozta. Ismerd meg Felicia történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.