Ábel Anita fogyásához a válása is hozzájárulhatott

diéta fogyás válás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben alaposan lefogyott Ábel Anita. Bár eddig úgy tudtuk, diétával sikerült leadnia a pluszkilóit, szinte biztos, hogy a fogyásához a válságba jutott házassága is hozzájárult.

A héten bombaként robbant a hír, hogy 16 év után elválik férjétől Ábel Anita. Bár a tévés mindig csupa mosoly, kétségtelen, hogy megviseli a válás.

Mi sem tudtunk semmiről, az újságból értesültünk róla, hogy vége. Talán nem vagyok tolakodó, ha azt mondom, nem lepődtünk meg. Voltak már jelei, hogy nem működnek olyan jól együtt, mint sok évvel ezelőtt. Sajnálom, hogy nem tudták megoldani. Biztosan nagyon nehéz lehet most nekik" – nyilatkozta a Borsnak egy ismerőse.

Ábel Anita az utóbbi időben egyébként rengeteget fogyott, talán még soha nem volt ennyire karcsú. Bár pluszkilóitól alapvetően diétával sikerült megszabadulnia, valószínűleg a családi problémák is hozzájárultak a fogyáshoz.

Cassey Ho blogger a saját testén mutatta meg a különböző korok szépségideáljaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-cassey-ho-blogger-sajat-testen-mutatta-meg-a-kulonbozo-korok-szepsegidealjait.htmlA fitneszblogger, Cassey Ho azt szeretné megmutatni, hogyan változott a női test megítélése az elmúlt korok alatt. Az fotók megdöbbentőek. Ez Zsír!--Marjai Judit alakja semmit nem változott 30 éve: így csináljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-marjai-judit-alakja-semmit-nem-valtozott-30-eve-igy-csinalja.htmlMarjai Judit modell elképesztően néz ki, szinte pontosan úgy, mint 30 évvel ezelőtt: ez a titka. Ez Zsír!OrigoIsmerd meg a kövérségfetisisztákathttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-ismerd-meg-a-koverseg-fetisisztakat.htmlHallottál már a kövérségfetisisztákról? Eláruljuk, kik ők! Ez Zsír!OrigoMajdnem 100 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzserehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-majdnem-100-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere.htmlA világ legkövérebb tinédzserének tartották az indiai Mihir Jaint, aki már iskolába sem tudott járni, hiszen a lábai alig bírták el a hatalmas súlyát. Közel egy évvel ezelőtt megműtötték, azóta rengeteget fogyott, eltökélt szándéka, hogy folytassa a munkát. Ez Zsír!--A legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!OrigoNégy, itthon kevésbé ismert gabonaféle az egészség oltárán http://www.life.hu/ez-zsir/20181125-4-gabonafele-melyek-rengeteget-tehetnek-az-egeszsegert-es-a-fogyasert.htmlTörj ki a zab és a rozs bűvköréből! Az egészség és a fogyás érdekében sokkal több zöldséget kell ennünk, de ez nem feltétlenül jelenti kizárólag a rizs és a vibrálóan színes növények töménytelen mennyiségű fogyasztását. Most mutatunk négy olyan, itthon kevésbé ismert gabonafélét, amelyekkel egyrészt változatosabbá teheted az étkezésedet, másrészt pedig jót teszel a szervezeteddel. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.