Kiderült, hol rontjuk el a diétánkat

Forrás: Shutterstock -
diéta nasi fogyókúra nassolnivaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hol rontják el a legtöbben a diétájukat. Vajon te is itt hibázol?

Sokan vannak, akik úgy vélik, a diéta alatt szigorúan tilos a nasizás. Most kiderült, tulajdonképpen nem is a nassolással van a baj, hanem annak beütemezésével. Ha ugyanis nem tudsz ellenállni a kísértésnek, és úgy csillapítod éhségedet, hogy hirtelen magadhoz veszel valamilyen egészségtelen kaját, akkor ne csodálkozz, ha lőttek a fogyókúrádnak. Abban az esetben azonban, ha beütemezed, hogy a hét melyik napján eszel meg egy kis étcsokoládét vagy egyéb édességet, akkor sokkal könnyebb lesz tartanod a diétát, és a szervezet sem fogja azt érezni, hogy tartalékolnia kell a túléléshez.

Megengedhetsz magadnak egy kis nasit, de csak mértékkel, nagyjából beütemezve Forrás: Shutterstock

A Nuus azt írja, holland szakemberek nemrég egy érdekes kutatást végeztek. Két csoportra osztották az alanyokat. Egy részük szigorúan diétázott, míg a másik részük heti egyszer „bűnbe eshetett", azaz magához vehetett egy kis édességet. A kutatás végén kiderült, utóbbiak sokkal motiváltabbak és kitartóbbak maradtak a fogyózást illetően, míg előbbiek közül sokan feladták a diétát, mivel nem volt miből energiát meríteniük.

Ábel Anita fogyásához a válása is hozzájárulhatotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181201-abel-anita-fogyasahoz-valasa-is-hozzajarulhatott.htmlAz utóbbi időben alaposan lefogyott Ábel Anita. Bár eddig úgy tudtuk, diétával sikerült leadnia a pluszkilóit, szinte biztos, hogy a fogyásához a válságba jutott házassága is hozzájárult. Ez Zsír!--Cassey Ho blogger a saját testén mutatta meg a különböző korok szépségideáljaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-cassey-ho-blogger-sajat-testen-mutatta-meg-a-kulonbozo-korok-szepsegidealjait.htmlA fitneszblogger, Cassey Ho azt szeretné megmutatni, hogyan változott a női test megítélése az elmúlt korok alatt. Az fotók megdöbbentőek. Ez Zsír!--Marjai Judit alakja semmit nem változott 30 éve: így csináljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-marjai-judit-alakja-semmit-nem-valtozott-30-eve-igy-csinalja.htmlMarjai Judit modell elképesztően néz ki, szinte pontosan úgy, mint 30 évvel ezelőtt: ez a titka. Ez Zsír!OrigoIsmerd meg a kövérségfetisisztákathttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-ismerd-meg-a-koverseg-fetisisztakat.htmlHallottál már a kövérségfetisisztákról? Eláruljuk, kik ők! Ez Zsír!OrigoMajdnem 100 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzserehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-majdnem-100-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere.htmlA világ legkövérebb tinédzserének tartották az indiai Mihir Jaint, aki már iskolába sem tudott járni, hiszen a lábai alig bírták el a hatalmas súlyát. Közel egy évvel ezelőtt megműtötték, azóta rengeteget fogyott, eltökélt szándéka, hogy folytassa a munkát. Ez Zsír!--A legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.