2018-as mérleg: sztárok, akik durván meghíztak

hízás életmód sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a külföldi sztárok, akikre 2018-ban felszaladtak a kilók.

Az egykori rocksztár

Alig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre, a zenész ugyanis nagyon meghízott. Rotten és a Sex Pistols sokak kedvence, ám mostani külsejével valószínűleg legelszántabb rajongói sem ismernének rá, ha szembe jönne velük az utcán. A 62 éves énekesnek rendkívüli módon ingadozik a testsúlya, és a sok turné miatt nem tudja tartani a diétát sem.

Johnny Rotten Forrás: AFP, Getty Images

Az egykori bikinis ikon

Az egykori Baywatch szereplő, a férfiak körében kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő Jasmine Bleeth átalakulása már évek óta foglalkoztatja a rajongókat. A korábban piros dresszben feszítő Jasmine idén sem vette fel a harcot a kilókkal, sőt felszedett még néhány kilót. A színésznő egyébként 50 éves - hihetetlen, hogy rohan az idő!

Jasmine Bleeth Forrás: Tower 18 Productions, Northfoto

Az egykori Gladiátor

Russel Crowe-ról sem mondható el, hogy igazán jól telt az idei éve. A színésznek idén áprilisban mondták ki a válást, ráadásul éppen 7-én, amikor is az 54. születésnapját és a 15. házassági évfordulójukat is ünnepelhette volna. Az egykori Gladiátort állítólag éppen ez a válás viselte meg nagyon, és látszik is, hogy nem kevés kilót szedett fel magára. Ezzel a szakállal aztán végképp lepukkant az összhatás, jó lenne még régi fényében látni a sztárt.

Russel Crowe Forrás: AFP

Az egykori múmiavadász

Az egykori sármőr, Brendan Fraser is elérte az 50. életévét. Ez persze még nem mentség arra, hogy ennyire elhagyja magát, pedig meglehetősen méretes pocakot növesztett a Múmia-filmek sztárja. A háttérben nem is annyira a lustaság állhat, inkább az elmúlt évek kálváriája. A színész egyrészt komoly depresszióba zuhant, miután 2003-ban a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk szexuálisan zaklatta. Másrészt pedig köztudomású, hogy a sztár fizikálisan teljesen tönkrement a szerepeire való felkészülésekben, ugyanis általában nagyon rövid idő alatt rengeteg izmot kellett magára szednie. 2008-ban aztán nem volt mese, műteni kellett a gerinccsigolyáit, de a térdét és a hátát is.

Brendan Fraser Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.