2018-as mérleg: ezek a magyar sztárok fogytak le idén

fogyás életmódváltás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a magyar sztárok, akik 2018-ban lefogytak.
  • Az idei esztendő meglehetősen mozgalmas volt Koholák Alexa számára. Férjhez ment, szerepet kapott a Csak show és más semmiben, és most úgy tűnik, az alakja is megváltozott: rengeteget fogyott. A közösségi oldalán mutatta meg nemrégiben a változást az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja. A kép alatt azt is elárulta, hogy ugyan a boldogság és a kiegyensúlyozott élet miatt szaladtak fel rá a kilók, mégis zavarta már a súlyfelesleg. Ezúttal azonban nem azért fogyott, hogy bárkinek is bizonyítson, csak arra figyel, hogy jól érezze magát a bőrében.
  • Tarján Zsófia, vagyis a Honeybeast énekesnője remek formában van: 13 kilótól szabadult meg február óta. Az énekesnő két éve már edz, de igazán látványos akkor lett az átalakulás, amikor az étrendjét is megváltoztatta. Az énekesnő számára nemcsak a fogyás miatt volt fontos az életmódváltás, hanem azért is, hogy megfelelő kondija legyen a fellépésekhez.
  • Singh Viki 2017 decemberében még 67 kilót nyomott és folyton éhségérzet gyötörte. Aztán édesapja hozott neki egy csodaszert Indiából, és ennek, illetve az életmódváltásának köszönhetően újra jól érzi magát a bőrében. Átalakulását májusban mutatta meg közösségi oldalán. „Sokan mondták, hogy fogadjam el és szeressem magam, hisz szép vagyok, de én azt gondolom, hogy annak a 10 kg feleslegnek nem volt helye a testemen! Az én esetemben ez nem testképzavar volt, hanem valós felesleg! Boldog vagyok, és büszke, hogy annyira kitartó voltam, hogy elértem a kitűzött célt! De most nem szabad visszaesni! Persze néha szabad csalni, de bizony az álomalak elérése minimális életmódváltással jár!" - írta az Instagramra posztolt kép mellé.
  • Laky Zsuzsi, a 2003-as Európa Szépe cím birtokosa ma már két kislány büszke anyukája. Zsuzsinak a várandóssága után lett kerekebb, nőiesebb testalkata, és habár úgy is jól érezte magát a bőrében, az elmúlt időszakban egyre többet posztolt az edzőteremből. Idén nyáron már igencsak látványos volt a modell átalakulása.
  • A férfiak is rendesen kitettek magukért 2018-ban. Gáspár Laci például elképesztő formában van. Saját bevallása szerint 20 évig volt túlsúlyos, de végre lezárta ezt a korszakot, és most jobban érzi magát, mint valaha. "2015-ben kezdődött minden, láttam magam a tévében, s eldöntöttem, változtatok. Ignácz Attila segít a fejlődésben, ő a személyi edzőm, hálás vagyok neki, nélküle nem ment volna. Nincs megállás. Hajnali öt vagy fél öt körül kelek, úgy, hogy a munkák miatt éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Ez lassan másfél éve így megy. Betartom az edzéstervet, és a diétára is odafigyelek. Van egy célom, amit még nem értem el, de haladok felé" - nyilatkozta korábban Laci.
  • Zsidró Tamás mesterfodrász sem idén kezdett bele az életmódváltásba, de 2018-ban már nagyon látványos eredménnyel állt az Ez Zsír! életmódmagazin kamerái elé. Egy pár évvel ezelőtti nyári fotó hozta a sorsdöntő változást Tamás életében. A fotó hatására fogalmazódott meg benne: szüksége van az életmódváltásra. De nem csak fogyni akart, a legfontosabb az volt számára, hogy jó kondiban legyen.
  • Elképesztően látványos átalakuláson esett át Szabó Ádám, aki tavaly nyáron határozta el, hogy változtat a külsején. Ekkor le is adott 15 kilót, és az idei év már inkább az izomépítésről szólt. Saját bevallása szerint elsősorban saját magának akart bizonyítani mindennel, az eredmény mindenesetre igencsak tetszetős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.