2018-as mérleg: magyar sztárok, akikre felszaladtak a kilók

2018.12.26. 14:00

Ahogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a magyar sztárok, akikre 2018-ban felszaladtak a kilók.

Hízókúrára fogták: 

Szorcsik H. Vikit alapvetően vékony testalkattal áldotta meg a természet, gyermekei születése után azonban annyira lefogyott, hogy már fájdalmai voltak: fájt a tüdeje, fájt levegőt vennie, és félt, hogy újra kórházba kerül. Ekkor alig volt 40 kiló. Rengetegen aggódtak érte, és ő maga is megijedt, ezért év elején elhatározta, hogy változtat eddig életmódján.

Viki büszke lehet magára, ugyanis augusztusra sikerült 14 kilót híznia, és elérte az 55 kilót. Saját bevallása szerint alig hittel el, hogy sikerült elérnie ezt a súlyt, hiszen gyermekeivel a pocakjában volt utoljára ennyi. Most végre egészségesnek és erősnek érzi magát. "Hússal teli a combom, az arcom, és rettentően jól érzem magam" – mesélte korábban a színésznő.

Szorcsik H. Viktória gyermekei születése után nagyon lefogyott, alig volt 40 kilóForrás: TV2

A nagy gyorskajateszt: 

Különleges kihívásba vágott bele a táplálkozási tanácsadóként dolgozó VV Seherezádé. Be akarta bizonyítani, mennyire káros a szervezetünknek a gyorskaja, ezért hat héten keresztül csak azt fogyasztott. A változás elképesztő: ez idő alatt 10 kilót szedett magára. A különbséget előtte-utána fotón mutatta meg.

„A jobb oldali kép pár hónapja készült, a bal hétfőn. Több mint 10 kg a különbség. 6 hét gyorskaján vagyok túl. Tanulság? Ha sz*r kaját eszel, sz*rul fogsz kinézni. (...) Sokan áltatják magukat azzal, hogy a csinos alak az genetika. Nem, ez nem genetika, hanem csak kitartás, semmi más. Most pár hét alatt ismét formába lendülök, hogy karácsonykor ismét lelkifurdi nélkül bűnözhessek" - írta Instagram-oldalán.

VV Seherezadé 6 hétig csak gyorskaján élt és felszedett 10 kg-otForrás: Instagram/seherezadenay

 Az inzulinrezisztencia hatása: Manapság kevesebbet hallunk Palotás Petráról, aki 10 évvel ezelőtt a kereskedelmi csatornák kedvelt műsorvezetője volt, aztán szerelme és gyermeke kedvéért Hamburgba tette át a székhelyét. Ma íróként és édesanyaként éli életét. Legutóbb egy igencsak őszinte vallomás kapcsán hallhattunk róla, betegségéről, az inzulinrezisztenciáról és annak következményeiről mesélt.

"60-ról 85 lettem. Az, aki hosszú évekig a képernyőn volt, reflektorfényben élt, ezt még nehezebben éli meg. Dietetikus orvossal konzultálva elkezdtem egy nagyon erős és hatékony fogyókúrát, az úgynevezett részidős böjtöt, aminek az a lényege, hogy nyolc órán keresztül ehetek normálisan kétszer-háromszor, utána viszont 16 órán keresztül semmiféle táplálékot nem vehetek magamhoz. Ekkor böjtöl a szervezet, ez jó hatással van nemcsak a fogyókúrára, hanem az inzulinrezisztenciát, a 2-es számú cukorbetegségemet is megállíthatja" - mesélte a Bestnek Petra, aki a pluszkilók ellenére is gyönyörű.

Palotás Petra az inzulinrezisztenciája következtében 25 kg-ot szedett fel, jelenleg egy szigorú diétával próbál megszabadulni a fölös kilóktólForrás: PROfoto, Facebook/Petra Palotás

Jojóeffektus: 

Friderikusz Sándort ritkán látni manapság nyilvános eseményen. Júniusban mégis sikerült lencsevégre kapniuk a fotósoknak Verebes István könyvbemutatóján. Hiába viselt baseballsapkát és napszemüveget, a fotósok így is észrevették a legendás tévést, aki évek óta küzd a súlyával. A jojóeffektus pontos okairól nem tudunk, ezúttal azonban nagyon sokat szedett fel a műsorvezető.

Friderikusz Sándort ritkán látni manapság nyilvános eseményenForrás: TV2
betegségkilóhízás