Szinetár Dóra elképesztően csinos új fotóján, sokat fogyott

alak karcsú karcsúság Szinetár Dóra csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, elképesztő formában van Szinetár Dóra. Legújabb fotóján bombaalakot villantott. 

Legutóbb arról posztolt egy tündéri fotót Szinetár Dóra, hogy Makranczi Zalánnal közös kisfia zongorázik az ölében ülve.

Most pedig saját magáról töltött fel egy képet Instagram-oldalára, amelyen látszik, hogy elképesztő formában van. Fekete felsője és a kék rojtos szoknya kihangsúlyozza csinos alakját.

Csalj mosolyt szeretteid arcára: különleges meglepetés karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20181213-meglepetes-karacsony-mosoly.htmlA képeslapküldés egy évszázadokkal ezelőtt meghonosodott kedves gesztus, amellyel mosolyt csalhatunk szeretteink, barátaink arcára. A technika fejlődésével ma már arra is lehetőségünk van, hogy mindezt úgy tegyük meg, hogy ki sem mozdulunk otthonról. Ráadásul képes üzenetünket saját, személyes fotóinkból is elkészíthetjük. Csupán az okostelefonunkra és a Magyar Posta képeslapküldő alkalmazására, a Senderre lesz hozzá szükségünk. HirdetésKöllő Babett kapott hideget-meleget a Csak show és más semmi miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-kollo-babett-kapott-hidegetmeleget-a-csak-show-es-mas-semmi-miatt.htmlVadabb oldalát is megmutatta a Csak show és más semmi színpadán Köllő Babett. Rajongóitól kapott hideget-meleget. Most arról beszélt, hogyan élte meg a kritikákat, de azt is bevallotta, korábban anorexiával küzdött. TV + SztárokOrigoSzexi fotót posztolt a Jóban Rosszban sztárja, Végh Judithttp://www.life.hu/sztarok/20181213-szexi-fotot-posztolt-a-joban-rosszban-sztarja-vegh-judit.htmlSzexi fotót posztolt magáról a Jóban Rosszban színésznője, Végh Judit. TV + Sztárok--Mádai Vivien lehet Liptai Claudia utódahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-madai-vivien-lehet-liptai-claudia-utoda.htmlLiptai Claudia távozásával nagy feladat hárul a TV2-re: egy igazán ütős női műsorvezetőt kell találniuk. TV + SztárokOrigoA kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-a-kommentelok-szerint-meghan-hercegne-direkt-tartja-kezeit-terhes-pocakjan.htmlA várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. TV + Sztárok--Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-guszti-szerint-berki-krisztian-nem-epiti-rombolja-a-testet.htmlBerki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.